KTM 1290 Super Adventure S er landet i DK - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM 1290 Super Adventure S er landet i DK

The ultimate high performance Adventure bike har plantet poterne på dansk jord
Steffen F. Olesen
10/03-2021 kl. 10:13

I Januar var der fart over KTM’s PR-afdeling, som over en periode på ti dage, smed en række teaser videoer på nettet.
I den første teaser fik vi ikke specielt meget at vide, udover at der ville blive præcenteret en ny model d. 26. i samme måned, og tre dage senere håbede vi med teaser nr. 2 på, at rygterne om en ny Super Adventure talte sandt.

Nummer tre i rækken, som varede hele 13 sekunder og primært viste en bil, havde heller ikke meget sul på benene, men den fjerde video i føljetonen bekræftede håbet med teksten: THE ULTIMATE HIGH PERFORMANCE ADVENTURE BIKE.

Endnu fire dage gik der inden den endelige afsløring af en 2021 nyhed, der efter KTM’s egen beskrivelse smadrer støbeformen for Adventure motorcykler, og redefinerer den på sine egne betingelser.

Sikke en morgen… Så er vi i gang!
Efter sådan en omgang kan man ikke andet end at glæde sig til, at modellen lander på dansk jord, og det skete i dag!
Da morgenkaffen blev hældt op begyndte telefonen at bippe helt hysterisk, og de dugfriske billeder, som du kan se i galleriet over artiklen, var årsagen til påstyret… Sikke da en dejlig start på morgenen!

Den midtjyske forhandler var straks på pletten, og med en kort telefonisk samtale fik vi bekræftet, at man er tilbage i butikken på fuld kraft, og står klar til at tage imod kunder med en kop kaffe og en prøvetur på 2021 modellerne.

Vejrguderne er med os
Sæsonen er skudt i gang og på daglig basis kan man igen møde glade motorcyklister på de danske veje, selvom det er langt fra alle som har trukket geden af stalden.
Noget tyder dog på, at vejrguderne er med os, da prognosen for de kommende dage ser meget våd ud, hvilket om sommeren er en rigtig øv-oplevelse, men til sæsonstart bliver taget imod med kyshånd.

Væk med salten, frem med dyret, og så lad os da lige komme i gang med at køre noget motorcykel igen, og komme rundt til landets forhandlere – nye som gamle.


Hold dig opdateret på de seneste MC-nyheder!

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på MagaCin.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start