Husqvarna udvider garantien - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Husqvarna udvider garantien

Husqvarna tilbyder udvidet garanti på lige vilkår med KTM.
Steffen F. Olesen
02/04-2024 kl. 08:59

For en lille uges tid siden fortalte KTM, at de ud af det blå ville udvide garantien på udvalgte modeller, hvis blot motorcyklen bliver serviceret ved en autoriseret forhandler.

Tilbuddet gælder 2024-modellerne med LC8c motor, hvilket betyder KTM 790 Duke, KTM 790 Adventure, KTM 890 Adventure, KTM 890 Adventure R, KTM 890 Adventure R Rally, KTM 890 SMT og KTM 990 Duke.

Ikke kun KTM
Som du måske ved, så bor KTM og Husqvarna groft sagt under samme tag, og derfor er det vel heller ikke så mærkeligt, at også Husqvarna tilbyder udvidet garanti på udvalgte modeller under samme betingelser som KTM?

Husqvarna har ikke lige så bredt et modelprogram som søsterselskabet, så listen over modeller i denne sammenhæng er selvsagt ikke lige så lang som ovenstående.

Den forlængede garanti gælder for modellerne Norden 901, Norden 901 Expedition og den nyligt præsenterede Svartpilen 801, hvis købt i 2024.

Men hvor der hos KTM er tale om enten ét eller to års udvidelse afhængig af model, så hedder det plus to år på alle tre Husky’er, hvis motorcyklen bliver serviceret ifølge serviceplanen af en autoriseret forhandler.

Slutteligt fortæller Husqvarna, at den udvidede garanti kan overføres i tilfælde af at motorcyklen bliver solgt inden garanten udløber, men at den nye ejer skal huske at lade sig registrere i Husqvarnas forhandlersystem, og at det kan ske ved enhver Husqvarna-forhandler.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start