KTM 790 Adventure genoplivet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM 790 Adventure genoplivet

KTM tager det næste skridt med 790 Aventure
CO
02/12-2022 kl. 06:12

I KTM opdaterer 2023 Street Range med nye farver kunne du læse, at KTM 790 Duke er genfødt i en 95hk udgave for A2-kompatibilitet.
Derfor giver det måske også meget god mening, at udviklingsafdelingen i Mattighofen har redesignet og frigivet en 2023 udgave af KTM 790 Adventure.

Dare to take the next step: Discover the world of exploration with the revived KTM 790 Adventure.
Sådan lyder overskriften i en frisk pressemeddelelse fra Østrig.
KTM beskriver, at modellen der lige som den genoplivede KTM Duke 750 er udstyret med LC8c motoren, der også i eventyrerens tilfælde leverer 95 hestekræfter, og nu er mere endnu mere kørbar end før.

Den Euro 5 kompatible motor som leverer et maksimalt drejningsmoment på 88 Nm v. 6.500 omdr. har fået 20% øget roterende masse, reviderede spjældhuse bidrager til en mere effektiv forbrænding, motorens åndedræt er forbedret med en ly luftfilerkasse, og motorens bankesensor tilgodeser kørsel på benzin med lavere oktantal.

Derudover ses en revideret Slipper Assist kobling med nye friktionsplader, den optionelle rekonfigurerede quickshifter muliggør hurtigere gearskift, og lyden fra udstødningen transmitteres nu videre til omgivelserne via det nyeste udstødningssystem med 2023 katalysator.

Fornemmelsen med underlaget videreformidles af en 2023 specificeret 43mm WP APEX forgaffel og tilsvarende bagdæmper med justerbar fjederforspænding, hvor affjedringens vandring i begge ender er 200mm.

Den tocylindrede 799cc motor har fået en række 2023 opdateringer


IMU’en på 2023 KTM 790 Adventure er udstyret med den seneste 6D sensor, hvor den sofistikerede enhed lige som på de større søskende KTM 890 Adventure og KTM 1290 Adventure, håndterer eksempelvis Cornering Motorcycle Traction Control, ABS, Motor Slip Regulation og administration af køremodes.

ABS’en tilpasses automatisk for forskellige køremodes med reduceret indgriben ved offroad kørsel, hvilket forenkler betjeningen, og den samme DEMO funktion som KTM introducerede på KTM 790 Duke findes også på KTM 790 Adventure.
Altså en funktion hvor samtlige modellens elektroniske features kan testes over 1500 km inden de eventuelt tilkøbes.

2023 KTM 790 Adventure har fået revideret forende, nyt højere kåbeglas, og revideret menusystem i TFT skærmen

Derudover har 2023 KTM 790 Adventure blandt andet fået revideret forende med et nyt højere kåbeglas, og menusystemet i instrumenteringens 5″ TFT skærm er på lige fod med ovennævnte tiltag revideret.

Herunder seks punkter østrigerne selv fremhæver i den rundsendte pressemeddelelse.

2023 KTM 790 ADVENTURE Highlights:

  • Superb performance and technical specifications in relation to price and segment competition
  • Austrian created and designed, Chinese-built to the highest production standards
  • Bodywork and ergonomic refinements for same unbeatable handling and light sensation
  • EURO 5 emissions ready LC8c engine with more rideable power and behavior
  • New screen, front mask, 5” TFT display with redesigned menu system
  • New PIRELLI SCORPION STR tires with large tread blocks for more offroad focus

Sådan lyder hovedtrækkene i pressemeddelelsen for den genopstandne 2023 KTM 790 Adventure, og østrigerne har naturligvis også delt en video i forbindelse med modellens relancering.

Yderligere information om 2023 KTM 790 Adventure findes på KTM’s website, der er til lejligheden opdateret med denne sektion dedikeret til 2023 Adventure 790.
Eventyreren er tilgængelig i både sort og hvid i anledningen af modellens genoptryk i 2. udgave.

Hvornår og hvor meget?
KTM fortæller i pressemeddelelsen, at 790 Adventure efter planen udrulles til forhandlerne i April måned 2023, men prisen på danske plader er endnu ikke tilgængelig.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start