KTM 790 Duke genoplives - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM 790 Duke genoplives

Efter kort tids fravær er KTM 790 Duke tilbage
Steffen F. Olesen
16/03-2022 kl. 10:25

Som en uventet overraskelse har KTM valgt, at 790 Duke senere i år igen skal rulle ud fra forhandlernetværket på trods af, at producenten for kort tid siden opgraderede serien med modellerne 890 Adventure og 890 Duke.

I grove træk er 2022-modellen brygget på den samme velkendte opskrift som tidligere, hvor features som op/ned Quickshifter, køreprogrammet “Track”, Cruise Control, dæktryksmåler og mobilopkobling alt sammen skal tilkøbes. IMU-styret Traction Control, Cornering ABS med Supermoto Mode, 5″ TFT-instrumentering, fuld LED lygteføring og de tre almindelige køreprogrammer Sport, Street og Rain er standard.
Det betyder ganske givet, at KTM 790 Duke anno 2022 lander i et ret fornuftigt prisleje, og derved bliver et rigtig godt bud på en super sjov nakedbike til holdere af A2 kørekort.

Det forholder sig nemlig sådan, at de eksemplarer som bliver skibet til Europa er begrænset til 95 heste så det er muligt at drosle dyret til A2, hvor resten af verden får modellen i en version hvor der er åbnet for alle 105 staldbokse.

Det vides ikke hvorfor producenten har valgt at relancere 790’eren, men nogle medier spekulerer i, at det er for at udfylde hullet mellem 390 Duke og 890 Duke, hvor andre spreder rygter om en kommende 990-serie.
Førstnævnte er nok mest sandsynligt.

Ligeledes kender vi heller ikke prisen endnu, men i nedenstående Instagram opslag lover KTM, at modellen vil være at finde hos forhandlerne fra Juni 2022.

Del med en ven

2 personer snakker om “KTM 790 Duke genoplives

  1. Rygterne siger at den falder fra den gamle “MSRP” på 10.395 EUR til 8.999 EUR… og gad vide om ivrige potentielle kirurger ikke kan få lukket de sidste heste ud af folden med et besøg hos den lokale hacker.

    Efter at have haft en god time på en 790 Duke (iført hysterisk latter i hjelmen og efterfølgende smilekramer) ku’ jeg da godt blive fristet af sådan en – og da specielt hvis prisen får et godt hak nedad!

  2. Det ser ikke ud til at forhandleren har dem endnu – eller har hørt noget. Hvad sker der?

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start