BMW priser 2022 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW priser 2022

Se den komplette prisliste nederst i artiklen
Steffen F. Olesen
02/03-2022 kl. 06:00

Nedenfor finder du en komplet liste over priserne for BMW’s modelprogram i 2022, og inden du stirrer dig blind på den yderst populære 1250-serie nævner vi også lige et par andre modeller, som bestemt også har noget at byde på.

Asfalteventyr
For et par år siden havde vi fornøjelsen af at tilbringe en uge i selskab med den svingglade XR på lange stænger, hvor testpiloten mistænkte producenten for, at XR’en har været omdrejningspunktet for det dengang nyudviklede stel, men også motorens karakteristik.
For selvom søsteren uden X’et er en fremragende motorcykel, så giver helhedsindtrykket bare meget mere mening på den kåbeklædte udgave.

På lige fod med så mange andre Adventuremaskiner, så er BMW F 900 XR ikke ligefrem den mest dedikerede når det kommer til kørsel på løst underlag.
Tværtimod, så leverer den fuld valuta for pengene når vejen er mere forudsigelig, og sognevejene slår en krølle.

Småt er godt
Man behøver ikke at køre på fysisk store motorcykler, med en masse hestekræfter, for at have det rigtig sjovt. Nej, mindre kan også gøre det. Og faktisk kan selv de mindste motorcykler overraske ret erfarne motorcyklister.
Det fandt vi ud af da vi testede BMW G 310 GS for nogle år siden:

Som du kunne høre i videoen, så er Carsten ret begejstret for små motorcykler, og mener faktisk, at modellen er alle pengene værd.
Det samme gør sig gældende for BMW R 310 R, som du kan se lidt video af her, umiddelbart efter vores tur ned af mindernes boulevard på den gudesmukke NineT Racer.

Showstopperen
En af de helt store nyheder fra BMW på det seneste er sværvægtsbokseren R18. En model som vi efterhånden har skrevet en del tekster om, da vi har fulgt den lige fra første fremvisning, over en række spionbilleder, til den længe ventede danske lancering, hvor vi fik lov at trille en tur.

Videoen du finder i linket ovenover, blev efter en pludselig indskydelse lynhurtigt strikket sammen, uden den store forberedelse. Men vi fik da forhåbentlig leveret et billede af, at man let bliver en smule imponeret af de to giganter.
Og har man bare en enkelt gang kørt en motorcykel udstyret med den enorme 1802cc boksermotor, så sætter den altså et uudsletteligt aftryk i hukommelsen… Den er vel egentlig lidt grotesk, men på den helt rigtige og fede måde!

Den populære
Som nævnt indledningsvis, så er 1250-serien fra BMW yderst populær blandt motorcyklister verden over, og det kan vi egentlig godt forstå. For uanset om man vælger en model med lange stænger eller en med store tasker, så får man en ordentlig baljefuld motorcykel og udstyr for sine spareskillinger.

MagaCin’s seneste møde med en 1250’er var da vi sidste år sendte Nicolaus afsted på R 1250 RT, og da redaktøren efter ret kort tid spurgte testpiloten “Er’n go’?”, blev det mødt af et rungende JA!
Og som Nicolaus så rigtigt skriver i ovenstående test, så har den bare at være rigtig go’, når prisen nærmer sig den samme som ved nutidens veludstyrede og rummelige familiebiler.

En vi ikke glemmer
Her på redaktionen har vi kørt BMW S 1000 RR ved flere lejligheder.
Tilbage i 2009 – før modellen ramte det danske marked – fik MagaCin, som det første danske medie, mulighed for at prøvekøre modellen på Portimao, hvor Tommy Rønn var svært begejstret.
Siden da har vi kørt den knivskarpe Superbike ad flere omgange, som eksempelvis da MagaCin’s udsendte havde fornøjelsen af, at kyle Chaz Davies’ WSBK racer på den ikoniske Imola bane.
Men vi glemmer heller ikke vores seneste test af gadeversionen, som ifølge testpiloten er pænere, skarpere og stærkere end forgængerne.

Der hersker ingen tvivl om, at BMW S 1000 RR hører hjemme på en racerbane – hvilket vi også fik bekræftet da vi sidste år drog til Sverige for blandt andet at prøve den svedent gode M-version – men på trods af, at man får mere sport end komfort, så kan det sagtens lade sig gøre at køre BMW S 1000 RR på helt almindelig landevej.

2022 priser
Prislisten nedenfor giver et overblik over model, kubik, heste og standard pris.
Det er naturligvis stadig muligt at tilkøbe et væld af lækkert udstyr fra BMW’s udstyrskatalog, men vær opmærksom på, at rigtig mange modeller – blandt andet 1250-serien – ab fabrik er udstyret med nogle rigtig fine komponenter.
Så drømmen om en godt udstyret BMW, og frygten for en uoverensstemmelse med bankrådgiveren, går altså ikke altid hånd i hånd.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start