Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: BMW S1000RR 2019

Pænere, skarpere og råstærk

CO - Video: Peter Bysted
20/08-2019 kl. 01:00

Det skabte en del furore i superbike segmentet, da BMW S1000RR ramte markedet i 2010. Præsentationen af en sportslig motorcykel med tværstillet række-firer fra den bayerske producent – hvor boksermotorer og langsliggende 3- og 4 cylindrede motorer i K-modellerne var normalen – bortviskede med ét det lidt støvede bedstefar image.

Vandt Superstock klassen i 2010

Nu var Bayersiche Motoren Werke pludselig leveringsdygtig i en fuldblods superbike, der ikke blot var yderst omgængelig ved gadebrug, men også konkurrencedygtig på bane. Ayrton Badovini indfriede da også samme år forventningerne til motorcyklens potentiale, med en VM-titel i Superstock 1000 klassen.

Sejrrig på bane, ualmindeligt velfungerende ved gadekørsel, spækket med alt hvad hjertet begærer i den mest moderne teknik, samt langt flere hestekræfter end alle andre superbikes.

  

BMW satte med den skelsættende motorcykel en ny standard for superbikeklassen, og BMW S1000RR blev ikke kun en foretrukket model på den danske road

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder