BMW 1800cc: Konkurrent til Harley-Davidson og Indian?
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Endnu en 1800cc BMW spottet

Motoren ligner umiddelbart den vi så i R18
Steffen F. Olesen
23/10-2019 kl. 11:30

Det at BMW gennem senere tid har arbejdet hårdt på en produktionsklar version af en massiv 1800cc boxer motor er ingen hemmelighed, og det retro-inspirerede kraftværk har gennem de seneste måneder vakt stor interesse. Blandt andet ved offentliggørelsen af BMW’s nye sværvægtsbokser, som vi naturligvis forventer at se på EICMA i Italien om små 2 uger.

Nu er der dukket spionfotos op af endnu en sværvægter fra BMW, som tilsyneladende drives af netop den nye 1800cc motor, og den nye cruiser ser ud til at dele æstetik med den gudesmukke BMW R18.

Billedet afslører ikke meget da en stor del af motorcyklen – muligvis under transport mellem photo shoot’s – er gemt væk under en presenning, men de enorme krombelagte 60’er inspirerede cylindre er ikke til at tage fejl af.

Ydermere afslører billedet at modellen er udstyret med dobbelte skivebremser forrest og en kraftig teleskopforgaffel. Motorcyklen – der også er udstyret med et bagsæde til prinsessen – er akseldrevet, præcis som retro-BMW’en i linket øverst i artiklen.

Formen på stellet lugter også lidt af R18, og hvis det er tilfældet så kan der vel sagtens forventes en lignende dråbeformet tank.

Det tyder på at vi snart får en cruiser at se, som trækker tråde tilbage til en ægte klassiker, men ikke går på kompromis med komfort og den moderne udvikling.

Kunne dette være en potentiel konkurrent til Harley-Davidson og Indian?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start