BMW R 18 B og Transcontinental i danske showrooms - MagaCin
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW R 18 B og Transcontinental i danske showrooms

MagaCin prøvekører BMW R 18. Og i dag kan du gøre det samme hos Xpedit i Ølgod og Farum

CO
04/09-2021 kl. 09:00

Som du kunne læse her på MagaCin i torsdags, er det fra lige præcis dette øjeblik, at de nye BMW R 18 B og BMW R 18 Transcontinental kan besigtiges og eventuelt prøvekøres hos både Xpedit i Farum og Xpedit i Ølgod.
To nye mere komfortable, luksuriøst udstyrede og touring orienterede udgaver af den oprindelige BMW R18 vi så officielt præsenteret sidste forår, og som efterfølgende debuterede på dansk grund i September 2020.

5 måneder reduceret til 5 uger
Der er gået et år siden danske motorcykelentusiaster så den retroinspirerede BMW R18 blive afsløret på danske grund, og fra den officielle præsentation af netop den model, gik der omkring 5 måneder inden vi så modellen hos danske forhandlere.
Man må sige der har været noget mere knald på i denne ombæring, hvor BMW Motorrad har reduceret den tidsramme fra 5 måneder til 5 uger.
For BMW præsenterede de nye BMW R 18 B og BMW R 18 Transcontinental 29. Juli i år, og allerede fra i dag kl. 09.00 står de to nyheder klar i forhandlernes showrooms.

Også med 1802cc boksermotor
I BMW Motorrad’s officielle præsentationsvideo – som du kan se længere nede i artiklen – erfarede vi, at de nye BMW R 18 B og BMW R 18 Transcontinental er udviklet på basis af BMW R 18, men med særskilt fokus på komfort og luksus.
Motoren er den samme gigantiske sværvægtsbokser med en slagvolumen på 1802cc, men som det fremgår med al tydelig klarhed, er både BMW R18 og BMW R 18 Transcontinental diplomatisk sagt knap så spartansk udstyrede som den oprindelige BMW R 18.
Det oprindelige stel er forstærket til den øgede vægt, forgaflen er anderledes lejret og vandringen på affjedring bagerst øget 30% for maksimal komfort, benzintanken er vokset fra 16 til 24 liter for længere rækkevidde, nyhederne er udstyret med en 10,25″ TFT skærm i instrumenteringen, audio systemet er udstyret med højttalere fra ikoniske Marshall, der er mulighed for adaptiv fartpilot… og meget, meget mere.

En kort prøvekørsel
Der er ingen grund til at fortvivle, hvis du ikke havde mulighed for at møde op hos Xpedit i Farum eller i Ølgod i dag.
For så kan du jo bare kigge derhen en anden dag, og eventuelt forinden tage et kig på hvordan det gik, da vi besøgte Xpedit, for at få et førstehåndsindtryk af de to nyheder.
Og hvor vi såmænd også fik mulighed for en ultra kort tur på BMW R 18 Transcontinental.


Se hele videoen herVideoen du så ovenover, blev efter en pludselig indskydelse lynhurtigt strikket sammen uden den store forberedelse.
Men vi fik da forhåbentlig leveret et billede af, at man let bliver en smule imponeret af de to giganter.
Og har man bare en enkelt gang kørt en motorcykel udstyret med den enorme 1802cc boksermotor, så sætter den altså et uudsletteligt aftryk i hukommelsen.
Den er vel egentlig lidt grotesk, men på den helt rigtige og fede måde.
Hvis du gerne vil vide mere om de nye BMW R 18 B og BMW R 18 Transcontinental, så er det faktisk ikke verdens dummeste ide, at se den officielle præsentationsvideo The all-new BMW R 18 B and BMW R 18 Transcontinental.
For i den mere end 40 minutter lange video, får værterne fortalt stort set alt hvad der er værd at vide om begge modeller.

BMW’s danske hjemmeside er allerede opdateret med begge modeller, hvor du under Heritage kan se, at de danske priser på BMW R 18 B og BMW R 18 Transcontinental starter ved hhv. kr. 385.000,- og 405.000,- og derudover er det naturligvis også muligt, at skrue prisen yderligere i vejret med masser af tilføjelser fra det omfangsrige tilbehørskatalog.

Skriv et svar