Man har et standpunkt til man tager et nyt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Man har et standpunkt til man tager et nyt

BMW Motorrad har efter nogle års fravær foretaget en kovending, og deltager ved efterårets store internationale mc-messe EÍCMA i Italien.
CO
11/03-2024 kl. 05:45

Bag os ligger nu motorcykeludstillinger som blandt andet 2023 EICMA, Motorshow i Herning der i år satte ny rekord med 30.134 besøgende samt MC Messen i Lokomotivværkstedet, der også blev en succes, og mange har nok betragtet disse som en herlig opvarmning til den forestående sæson.

For når vejret ikke er optimalt til at køre motorcykel, så er det lækkert nok, at sludre med ligesindede, sparke lidt dæk, og se på årets spændende nyheder.

Uagtet vejret måske ikke er 100% med os lige for tiden, så står en ny sæson umiddelbart for døren, og mange danske motorcyklister er formentlig allerede i fuld sving med, at planlægge det kommende års aktiviteter.
Og en af aktiviteterne kunne måske være en tur til den største europæiske mc-messe 2024 EICMA i Italien, hvor datoerne allerede for længst er fastlagt, og hvor BMW Motorrad som et positivt indslag vender tilbage i år.
Man har et standpunkt til man tager et nyt, som Jens Otto Krag i sin tid sagde.

Både dem som selv har besøgt EICMA de senere år samt den velorienterede MagaCin læser ved, at BMW Motorrad meldte afbud til Intermot og EICMA i 2020, og året efter helt brød båndet til EICMA og INTERMOT.
Dengang gik den officielle melding på, at vi ikke længere skulle forvente at se BMW’s seneste fede nyheder præsenteret eksklusivt på verdens førende MC-messer og udstillinger som EICMA i Milano og Intermot i Köln.

I artiklen der er linket til herover, kan du læse, at chefen for BMW Motorrad Dr Markus Schramm dengang blev citeret for følgende: “Vores omlægning af kommunikationsstrategien med øget brug af live og digitale formater, vil gøre det muligt for os at inspirere endnu flere mennesker globalt vedrørende BMW Motorrad produkter og tilbud i fremtiden, hvor vi kan tilgå brugerne på en målrettet optimal facon.”
Nu har BMW Motorrad imidlertid taget et nyt standpunkt.

For som det fremgår af denne side på BMW Motorrad Schweiz’ website under events, er bossen Markus Flasch, der overtog roret efter Dr Markus Schramm 1. november 2023 frit oversat citeret for at:- “Det er med stor glæde jeg annoncerer BMW Motorrads tilstedeværelse på EICMA.
Jeg kan ikke vente med at opleve dette fantastiske show på egen hånd og dele fællesskabets, motorcyklisternes og BMW tilhængernes enorme passion.”

Det bliver herligt at gense BMW på EICMA i efteråret, og interessant at følge, om kursændringen alene skyldes en ny hånd på roret.
Eller om BMW Motorrad også har noget helt specielt på tapetet til EICMA.

BMW Motorrad løftede som bekendt sløret for den nye BMW M 1000 XR og den opdaterede BMW S 1000 XR sidste efterår i kølvandet på lanceringen af den nye stærkere og slankere BMW, som vi efterfølgende kunne se en uddybende Behind the Scenes video med.
Og efterfølgende har flere patentansøgninger vedrørende værktøjsfri fodhvilerjustering, aktiv aerodynamik, Nye elektriske BMW-motorcykler og andet fundet vej til medierne.

Hvorfor BMW Motorrad nu har annonceret har sin tilstedeværelse på 2024 EICMA, kan man foreløbig kun gisne om.

Er det ganske enkelt fordi, at tyskerne har fortrudt, og igen søger tilbage til det gigantiske udstillingsvindue?
Eller kunne årsagen være, at BMW har noget revolutionerende på tegnebrættet, der skal præsenteres under størst mulig bevågenhed?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start