Egeskov MC-træf på lørdag - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Egeskov MC-træf på lørdag

Gratis adgang for motorcykler i tidsrummet 10-17 lørdag d. 27. April 2024.
CO
25/04-2024 kl. 08:37

Der er for alvor slået hul på motorcykelsæsonen 2024, og dermed også både nyetablerede og de mere traditionelle træf og fælleskørsler, hvor årets åbningen af Bakken med rigtig fin deltagelse som bekendt blev afviklet 22. Marts, dette årets Prison Ink MC-træf i Fængslet eksempelvis finder sted 11. Maj, og naturligvis The Distinguished Gentleman’s Ride 2024 som ugen efter løber af stablen 19. Maj.

Men så længe behøver du ikke vente, før din raske ganger sadles, og kursen sættes mod nye spændende eventyr og hyggeligt samvær med ligesindede.
For årets traditionelle Mc-træf ved Egeskov Slot på Fyn’s land, er nemlig for længst programsat til den kommende lørdag.

Det gør Egeskov, som MagaCin besøgte for mere end ti år siden for at kigge på fine gamle motorcykler blandt andet opmærksom på via opslag på sociale medier.

Motorcykeltræffet hvor knap 6000 motorcykler i 2023 lagde vejen forbi Egeskov i det fine forårsvejr, er altså lørdag d. 27. April igen vært for det fine arrangement i tidsrummet 10-17, hvor de besøgende motorcyklister deltager ganske gratis, og hvor man blot følger skiltningen til de ligeledes gratis parkeringspladser for motorcykler.

Interesserede kan læse mere om den sædvanligvis ret populære begivenhed på Egeskov’s website, hvor der i denne sektion dedikeret til Mc-træffet findes oplysninger om relevante forhold, som muligheder for at læske ganen og stille sulten, hvordan man rent praktisk forholder sig ved ankomst samt gode råd, og selvfølgelig også kan notere sig slottets adresse.

I skrivende stund ser DMI’s vejrudsigt for Fyn på dagen måske knap så solrig ud, men det ser i det mindste ud til at holde tørt med en behagelig temperatur og rolige vindforhold.
Det kan naturligvis ændre sig til det bedre, men om ikke andet så kan man jo altid sole sig i begejstringen og smilene fra et stort antal glade deltagere, imens alle stemmer i sangen Kom Maj du søde milde.

Vejrudsigten for d. 27. April ser slet ikke så tosset ud endda.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start