Årets Prison Ink MC-træf i Fængslet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Årets Prison Ink MC-træf i Fængslet

Sæt kryds i kalenderen d. 11. maj, hvor arrangørerne slår dørene op til endagstræf i Fængslet i Horsens.
Steffen F. Olesen
19/04-2024 kl. 08:22

Torsdag den 9. maj slår arrangørerne dørene op for den ottende udgave af Prison Ink Tattoo Festival i Fængslet i Horsens, hvor der kan opleves alt lige fra god mad, musik og drikke, til professionelle graffiti artister og amerikanerbiler… Og selvfølgelig også motorcykler!

Et fedt tilbagevendende arrangement som løber af stablen henover Kr. Himmelfartsdagene, men er du mest interesseret i motorcykler, så er det nok lørdag d. 11 der skal sættes kryds ved i kalenderen.
For det er nemlig om lørdagen der skydes gang i endagstræffet for motorcykler.

Liv og glade dage
Har du besøgt arrangementet før ved du nok at der er masser at se på, og masser af mennesker at få en hyggelig sludder med.
Men for dem som ikke før har deltaget, kan vi lige viderebringe arrangørens egen beskrivelse af en tur i Fængslet:

Prison Ink er en verdenskendt tattoofestival, og ligesom de øvrige år er der et endags MC-træf om lørdagen.
Prison Ink Bike Meet har været en succes fra starten med flere og flere deltagende motorcyklister, og i år fortsætter det i forbindelse med mere end 100 tatovører fra hele verden indtager Fængslet i Horsens.

Til Prison Ink kan man, udover at mødes med andre motorcyklister, også få lavet en tatovering af en af de mange dygtige tatovører, der arbejder til messen.
Prison Ink er præget af festivalstemning med streetfood, bar, street art kunstnere, skate rampe, Dark Market og de historiske rammer bag murene gør MC-træffet helt unikt.
I år spiller Old Man and The C også sin fantastiske blues og bluegrass til Prison Ink.

Til Prison Ink deltager nogle verdens bedste tatovører og de rejser til Horsens fra mere end 20 lande.
Det er en arbejdende festival, så hvis man vil have lavet en ny tatovering – måske af yndlingskøretøjet – af de bedste tatovører, så er det til Prison Ink at mulighederne er enorme. 

“Alle hygger sig og har en dejlig dag og får en god oplevelse med lidt af hvert til hele festivalen,” siger Jakob Schultz, der er er en af arrangørerne af Prison Ink.

Praktisk info
Arrangementet afvikles som nævnt i Kr. Himmelfartsdagene fra d. 9. til d. 11. maj, hvor træffet for motorcyklister finder sted på sidste dagen.

Kommer man langvejs fra er der naturligvis rig mulighed for overnatning rundt omkring i byen, men der er også muligt at overnatte i Fængslets “celler”, som SleepIn – der ejes af Fængslet – kalder deres værelser.

Triller du ind på motorcykel koster indgangen 100 danske kroner i indgangen, hvor det får “normale” mennesker, letter tegnedrengen for 150 enkroner.
Billetter kan naturligvis også bestilles på forhånd via linket her.

Og som afrunding får du lige en stemningsvideo fra arrangementet i 2019.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start