Åbning af Bakken 22. Marts - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Åbning af Bakken 22. Marts

OBS! Årets bakkeåbning finder sted en uge tidligere end den først oplyste foreløbig dato.
CO
15/03-2024 kl. 10:27

Har du noteret den foreløbige dato for åbning af Bakken, som vi delte her på MagaCin sidste år, så er det værd at læse videre,
For det ville være ret ærgerligt, hvis vi var medvirkende til, at nogle kommer for sent ud af døren.

I 2023 var der flot tilslutning til åbning af Bakken, og Motorcykler i tusindvis lukkede bakken, da sæsonen lakkede mod enden samme år.
Både åbning og lukning af Bakken der ligger i Dyrehaven ved Klampenborg nord for København på Sjælland, har gennem mange år dannet baggrund for imponerende motorcykeloptog, hvor et stort opbud af deltagere i karavanen med destination Bakken forud for kortegekørslen mødes for at sparke dæk og få en sludder med ligesindede.
Og nu venter årets bakkeåbning lige om hjørnet.

Det kan du læse mere om hos Facebookgruppen MC – Vi åbner og lukker bakken, der faktisk allerede 15. December 2023 informerede om, at årets bakkeåbning finder sted fredag d. 22. Marts.
Altså en uge tidligere end den først annoncerede foreløbige dato.

Der kan findes yderligere information om årets åbning af Bakken ved at følge ovenstående link, hvor facebookgruppens administrator for nylig har delt nedenstående:-

Én gang til:
info om turen, så skulle ALLE spørgsmål være besvaret
😉

Lidt info omkring turen:
Til jer der skal mødes rundt omkring, så husk at dukke lidt op før mødetiden…
Der vil som sædvanlig være eskorte fra Nørrebrogade til Dyrehavsbakken via Tuborgvej og Strandvejen, og i år vil opmarchen ifølge Nordsjællands Politi starter fra kl. 16:30 med afgang mod Bakken kl. 19.00


Nordsjællands Politi opfordrer alle deltagende motorcyklister til at bruge deres sunde fornuft, køre efter forholdende og ikke være for aggressive, men være opmærksomme på de mange motorcyklister omkring en.
Hvis man følger optoget og politiets eller Hjemmeværnets anvisninger, kommer paraden til at glide godt for alle.


Det er IKKE tilladt at køre på baghjul ej heller lave brændere i kortegen!!! ( Hvilket siger sig selv)

Så pas på jer selv og hinanden , husk at se jer for !!!!!!!

Endvidere vil jeg gerne bede jer alle om at huske hvis der fra politiets side gives ” grønt ” lys for at køre over for rødt i et kryds at man følger deres anvisninger og IKKE STOPPE !!!!
DETTE GÆLDER NATURLIGVIS OGSÅ DEN ANDEN VEJ
.

En hurtig søgning på DMI viser i skrivende stund en foreløbig spådom med svalende temperatur og heldigvis stærkt begrænset nedbør.

Ovenstående er dog en langsigtet vejrudsigt, så man kan krydse fingre for, at vejrprofeternes forudsigelse igen – igen rammer lidt skævt, og at solen velsigner bakkeåbningen ved at give temperaturen et nøk opad, så deltagerne ved årets bakkeåbning kan sætte ny rekord.
For det er noget helt specielt, når store forsamlinger af motorcyklister tropper op og kører i kortege på et utal af vidt forskellige fede motorcykler, og de mange tilskuere får en herlig oplevelse.


Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start