Så er der åbnet for tilmelding til The Distinguished Gentleman’s Ride 2024 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Så er der åbnet for tilmelding til The Distinguished Gentleman’s Ride 2024

Paradekørslen finder i år sted 19. Maj, og det er nu muligt at registrere sig som deltager i 2024 udgaven af det verdensomspændende arrangement.
CO
01/04-2024 kl. 10:22

En ny sæson er slået i gang, og mange danske motorcyklister markerede sæsonstarten med deltagelse i årets bakkeåbning.
Omkring 2500 motorcyklister troppede efter sigende i år op til årets Bakkeåbning, og nu bliver det snart muligt at deltage i endnu en traditionelt rigtig godt besøgt verdensomspændende parade for motorcykler, som sædvanligvis får stor opmærksomhed fra masser af glade tilskuere.
The Distinguished Gentleman’s Ride gør opmærksom på, at dette års globale arrangement gennemføres søndag d. 19. Maj, og at der nu er åbnet for tilmelding.

Skulle der herske den mindste tvivl om, hvad The Distinguished Gentleman’s Ride egentlig er for noget, så findes der masser af information om DGR på organisationens website, hvor man ikke blot kan læse om indsamlingen af midler til velgørende formål, men også om historikken samt de mange globale deltagere fra 101 forskellige lande med 852 motorcykeloptog, der siden 2012 har indsamlet 45.76 millioner amerikanske dollars.

På websitet findes også links til den danske afdeling af DGR, hvor interesserede kan tilmelde sig paradekørsler i Aalborg, Aarhus, København og Sønderborg.
En nedtælling på websitet viser, at der i dag er 47 dage til årets DGR gennemføres, at der i skrivende stund er 23.441 tilmeldte globalt, og at 30-40 deltagere har registreret sig siden denne artikels første bogstav.
Det er et antal som med usvigelig sikkerhed øges betragteligt i den kommende tid, og det kunne måske være lidt cool, hvis det danske deltagerantal slår rekord i år.

Det medvirker MagaCin gerne til, så følg endelig ovenstående links, og registrer dig som deltager i årets Distinguished Gentleman’s Ride.
Se også videoen Side By Side Worldwide – The 2024 Distinguished Gentleman’s Ride, som DGR for få dag siden har delt på organisationens YouTubekanal.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start