WSBK kørerens indre drengerøv - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

WSBK kørerens indre drengerøv

Se med når Razgatlıoğlu leger på MC
Steffen Olesen
26/07-2020 kl. 18:11

Der hersker ingen tvivl om, at verdens skrappeste racerkørere på to hjul i både MotoGP og World Superbike er dedikerede sportsudøvere.
Forudsætningerne for gode resultater i roadracing på aller højeste niveau, kræver som minimum, at man besidder det fornødne talent, at man er indstillet på ufattelige mængder træning, at man er udpræget konkurrencemenneske, at man har en helt speciel mentalitet – eksempelvis når der skal køres ræs med brækkede knogler – og at kørerne generelt er dybt seriøse vedrørende udøvelsen af sporten.
Derfor er det altså også lidt sjovt, at se den seriøse og velfriserede professionelle overflade krakelere, når racerkørernes indre drengerøv får overtaget.
Det er videoen nedenunder et meget godt eksempel på. For vi tvivler på, at den tyrkiske World SuperBike kører Toprak Razgatlıoğlu’s stunt tidligt på året på Portimao i Portugal før Corona krisen er en planlagt test af Yamaha racerens forbremse.

Vi klukkede af grin, da vi så mekanikerens hop og værgen for sig med hænderne samt team makkeren Van Der Mark’s alternative nedbremsning.
Vi skal ikke kunne sige, om Razgatlıoğlu’s håndbevægelse efter den imponerende stoppie er en kåd hilsen, en lille undskyldning til Van Der Mark, eller en bedømmelse af team kollegaens knap så imponerende stoppies.

Leg under nedlukningen
WSBK serien har lige som så mange andre motorsports aktiviteter været lukket ned i en periode pga. Corona, men genoptages i næste weekend med revideret løbskalender, som for få dage siden blev amputeret en smule.
Derfor kan Razgatlıoğlu i næste weekend trække i arbejdstøjet og vende tilbage til en mere normal dagligdag.
En dagligdag der nok kommer til at se lidt anderledes ud, end den har gjort under den ufrivillige pause. For Razgatlıoğlu’s indre drengerøv har nemlig også været på spil under nedlukningen.
Vi skal ikke kunne sige om den 23-årige racerkører er inspireret af videoen med den kvindelige franske stuntkører Sarah Lezito. Men der er åbenbart flere end hende der synes, at den trehjulede Yamaha Niken som MagaCin testede for godt et års tid siden er en oplagt kandidat til sjov og ballade.

Slut med tant og fjas
Men nu er det altså slut med tant og fjas for Toprak Razgatlıoğlu, der inden genoptagelsen af WSBK løbsserien ligger på tredjepladsen i VM-stillingen. Sejren på Philip Island tidligt på året indikerer, at han nok ikke bliver blandt feltets langsomste kørere, hvis han ellers kan tøjle den indre drengerøv.
For der er desværre ingen pokaler for længste veludførte stoppies eller mest imponerende brænder.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start