De er dælme nogle hårde hunde - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

De er dælme nogle hårde hunde

Márquez, Crutchlow og Rins fit for fight
Steffen Olesen
23/07-2020 kl. 21:58

Der er ikke bare seriøst fart over feltet, når MotoGP verdensmesteren Marc Márquez giver den gas på racerbane, for der er mindst lige så knald på, når ord omsættes til handling.
For ca. 20 timer siden kunne du her på MagaCin læse, at racerkøreren ganske kort tid efter et kirurgisk indgreb overvejede at stille op til weekendens løb på Jerez.
Den udmelding blev vi nødt til at følge op på med et lille skriv i formiddags, hvor vi kunne fortælle, at racerkøreren allerede havde pakket kufferten og var på vej til racerbanen.
Vi beklager forstyrrelsen, men den her opdatering skal du altså også lige have med.
Dette friske opslag på sociale medier behøver vist ingen yderligere forklaring.

Marc Márquez has been passed fit 💪 But when will he be on track? Alberto Puig has all the answers 👇 #AndaluciaGP 🏁

Slået op af MotoGPTorsdag den 23. juli 2020

Se eventuelt også videoen på motogp.com, hvor du udover at nogle glimt af Márquez også hører Repsol Honda Team Manager Alberto Puig filosofere lidt over situationen.
Cool nok at Márquez er erklæret fit for fight, men den mesterlige spanske racerkører er ikke den eneste skadede kører, som er meldt klar til ræs i den kommende weekend.

Cal Crutchlow også meldt klar
For yderligere et ret nyt opslag på sociale medier viser nemlig, at Cal Crutchlow også er blevet godkendt til at køre ræs i weekendens ræs på Jerez.

After this whopper of a crash last weekend 💥 Cal Crutchlow is fit and ready to race this weekend! 👊 #AndaluciaGP 🏁

Slået op af MotoGPTorsdag den 23. juli 2020

Brækket venstre håndled
Cal Crutchlow styrtede også ret voldsomt i den forgangne weekend, og måtte en tur gennem scanneren for at blive tjekket for hovedskader. Det viste sig heldigvis, at den 34 årige brites knold slap relativt uskadt, men det skulle senere vise sig, at Crutchlow derimod havde brækket en knogle i sit venstre håndled.
Crutchlow blev lige som Márquez opereret i Barcelona af Dr Mir i tirsdags, så der har næsten været operationer på samlebånd den dag.
Men Cal Crutchlow er professionel racerkører, og de hårde hunde er ikke sådan at slå ud.
Se denne video på motogp.com, hvor Cal Crutchlow selv fortæller lidt om det brækkede håndled, og om sine tanker vedrørende den kommende weekends racerløb.

Alex Rins
For en god ordens skyld kan vi da også lige følge op med situationen for Alex Rins. Dette opslag på sociale medier i går kunne forståeligt nok have skabt tvivl om den 24 årige spanske racerkørers deltagelse i løbet om ganske få dage.

Men dette friske opslag skaber velsagtens klarhed over lige præcis den situation.

Der er altså udsigt til et løb, hvor flere af feltets hurtigste kørere ikke kun skal i benhård kamp mod konkurrenterne, men også skal slås med generne fra deres egne fysiske skader.
Det giver formentlig andre lidt mindre markante kører bedre muligheder for at gøre sig ekstraordinært bemærket, når et forhåbentlig fuldtalligt felt slippes løs i på Jerez på søndag.
Og mon ikke en garvet veteran som Valentino Rossi formår at drage fordel af situationen?
Jow, jow… du kan tro vi skal se ræs i weekenden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start