Aflysninger rammer WSBK - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Aflysninger rammer WSBK

Løbene på Donington Park, Assen og Losail aflyst
Steffen Olesen
24/07-2020 kl. 20:52

Det er kun godt en måneds tid siden du her på siden kunne se den reviderede WSBK kalender. Men allerede inden racerkørerne hopper i sædet på racerne i slutningen af denne måned, skal der endnu en gang justeres på løbskalenderen
Det kan du læse mere på WSBK’s hjemmeside samt i opslag på sociale medier.

British, Dutch and Qatari WorldSBK rounds cancelled Despite the very best efforts of all involved, three rounds have been cancelled as a result of the ongoing COVID-19 pandemic 📃 | #WorldSBK

Slået op af WorldSBKFredag den 24. juli 2020

Som du ser på WSBK’s hjemmeside, er det med beklagelse, at Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM) og Dorna WSBK Organization (DWO) efter omfattende diskussioner og vurderinger af muligheder og forskellige scenarier annoncerer aflysningen af tre løb i den nyligt reviderede løbskalender.
Den seneste opdatering af WSBK kalenderen tilskrives, som du nok allerede har gættet Corona pandemien.
De tre løb som står for fald i denne ombæring, er arrangementet på Donington Park i England, så der for første gang i WSBK historien ikke bliver et løb i UK. Derudover rammes også løbsweekenden i Assen i Holland – som dermed ikke længere kan prale af at være banen med længst ubrudt deltagelse af WSBK – og sidst men ikke mindst løbet i Qatar på Losail International Circuit.
Sidstnævnte plejer ellers at byde på det ekstraordinære og ret lækre element, at løbet køres efter mørkets frembrud med racerbanen badet i kunstigt lys.

Hovedparten af årets løb afvikles
Lidt ærgerligt at WSBK kalenderen amputeres, og det er da heller ikke med arrangørernes gode vilje. Arrangørerne takker i forbindelse med aflysningerne alle involverede for deres utrættelige indsats og samarbejde samt de mange fans, som tålmodigt har ventet på genoptagelsen af løbsserien. Derudover oplyses det, at størstedelen af årets løb stadig vil blive afviklet, og at man allerede er i fuld sving med planlægningen for 2021.

Vi skal heldigvis ikke vente meget længere på at se World Superbike heltene i aktion. For der er nemlig kun en god uges tid til, at de skrappe WSBK-kørere giver den gas på Jerez. Nøjagtig samme bane som både i sidste weekend og den kommende lægger asfalt til MotoGP drengene.
Husk endelig at se MotoGP i weekenden, hvor feltet efterhånden er spækket med skadede kørere.
Og husk så også lige at sætte et stor fedt WSBK kryds i kalenderen næste weekend. For det er nemlig ikke givet, at Jonathan Rea er lige så suveræn i år som han har været i de seneste år… eller er han?
Begejstringen over at MotoGP er genoptaget vil ingen ende tage, og nu krydres underholdningen med genoptagelsen af WSBK.
Det ka’ vi li’.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start