EICMA 2023 åbnet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

EICMA 2023 åbnet

Mere end 700 udstillere fra 45 lande og 2036 forskellige brands på årets mc-messe EICMA i Italien, der i år markedsføres under sloganet "The EICMA Effect - Real People, Real Emotion".
CO
09/11-2023 kl. 10:14

Det er en sandhed med modifikationer, at den 80. udgave af verdens største mc-messe EICMA 2023 – der i år er udvidet med to haller – med mere end 700 udstillere åbner i dag.
For det skete faktisk 7. November.
Men 7. og 8. November var forbeholdt pressen og andre inviterede, så det er i dag dørene slås op for alle, der er interesserede i at se messens enorme udvalg af motorcykelindustriens produkter og seneste nyheder på nærmeste hold.
Og der er noget at glæde sig til for dem, som gør sig ulejligheden med at møde op.

MagaCin tog turen sydpå for nogle dage siden i visheden om, at en lang række nye modeller fra mange forskellige mærker allerede var afsløret på forhånd.
Men vi blev positivt overrasket over, at nogle mærker havde en ekstra overraskelse i ærmet, så der faktisk også blev præsenteret nogle vildt spændende nyheder på selve messen, som vi ikke tidligere havde hørt om.

Det kan du læse meget mere om i den kommende tid her på MagaCin, når vi har fået sorteret lidt i de mere end 500 hjembragte videoklip.

Er du selv på vej til EICMA, så kan du se lidt om, hvad du kan forvente i videoklippet nedenfor.
Og dem som ikke har mulighed for at deltage i år, får måske skærpet interessen for at drage sydpå næste efterår.

Se også videoen nedenfor fra 8. November, hvor et lidt større antal forhåndsregistrerede besøgte messen.

Videoen herover er sakset fra EICMA’s YouTubekanal, der ikke blot byder på videoer fra årets mc-messe, men også er leveringsdygtig i videoer fra tidligere udgaver af EICMA.

MagaCin’s medarbejdere er tilbage på pinden med fornyet indsigt, og ser frem til at holde læserne opdateret på de mange nye spændende modeller i den kommende tid.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start