Video: Årets Suzuki nyheder på EICMA 2023 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Årets Suzuki nyheder på EICMA 2023

Er den mest spændende 2024 nyhed fra Suzuki den nye firecylindrede GSX-S1000GX med elektronisk affjedring og løftet om en skarp dansk pris? Eller den lille frækt udseende kåbeklædte 800-kubikker i funklende Suzuki-blå?
Steffen F. Olesen
16/11-2023 kl. 07:11

I MagaCin’s artikelserie fra årets mc-messe EICMA i Italien kunne læserne senest følge vores besøg på Kawasaki’s flotte stand i Video: Årets Kawasaki nyheder på EICMA 2023.

I artiklen der er linket til herover bragte vi i indledningen links til forløberne 2024 Honda nyheder på EICMA… med danske priser!Ny KTM 990 Duke præsenteret på EICMA, og Video: Yamaha nyhederne på årets EICMA samt Video: En snak med SBS på EICMA, og adviserede også i førstnævnte artikel læserne om, at der var mere i samme boldgade undervejs.

Ved EICMA 2023 var vi nemlig også en tur forbi Suzuki’s stand, hvor MagaCin forud for messen som den velorienterede læser ved havde viderebragt rygtebørsens summen om både en kåbeklædt mellemklasse Suzuki til 2024 og en ny liter-eventyrer fra Suzuki til 2024.
Men det var ikke desto mindre en herlig oplevelse, at blive præsenteret for Suzuki’s 2024 nyheder, som bød på flere interessante overraskelser.

Se videoen nedenfor, hvor Jens fra Suzuki Danmark var så venlig, at guide både os og læserne en tur rundt blandt det japanske mærkes spændende nyheder.

Uagtet der måske var en forventning om, at Suzuki ville lancere både en kåbeklædt model i mellemklassen og en stor firecylindret eventyrer, så var ret det fedt at se nyheder som en lidt mere økonomisk overkommelig 2024 Suzuki V-Strom 800 uden efternavn, at se den nye kåbeklædte Suzuki GSX-8R på nært hold, og måbe en anelse af forbløffelse over den nye ret spændende firecylindrede luksus-crossover Suzuki GSX-S1000GX med langslaget elektronisk reguleret affjedring og et væld af elektroniske assistentsystemer.

Det var i år desværre ikke muligt for MagaCin, at livestreame direkte fra diverse pressepræsentationer på EICMA, men vi tøver ikke med at tilgodese dem, som ønsker at få den oplevelse med i købet.

Suzuki var i år blandt de mærker, som selv flikkede en video sammen fra mærkets pressevent, og resultatet kan ses under dette afsnit.

En video vi med god samvittighed kan anbefale, for her indvies seerne i en række essentielle detaljer om Suzuki’s mest fremtrædende 2024 nyheder.

Der er lækkert at se Suzuki lancere flere forskellige modeller til motorcyklister med forskellige præferencer, og herligt at erfare, at 2024 Suzuki V-Strom 800 nærmest allerede er på vej til Danmark.

Cool nok at høre Suzuki GSX-8R lander i Danmark før sæsonstart, og særdeles interessant at høre Jens fortælle, at prisen på den opsigtsvækkende 2024 nyhed Suzuki GSX-S1000GX med det nye Suzuki Advanced Electronic Suspension (SAES) vil gøre modellen opnåelig for mange.

Vi ser frem til at dele Suzuki’s 2024 prisliste i samme sekund den bliver tilgængelig.

Vi har stadig artikler af tilsvarende karakter under udarbejdelse, og når den opgave er af vejen, så ser vi selvfølgelig nærmere på flest mulige modeller fra alle mærker.

Endnu en rigtig god grund til at holde dig opdateret via MagaCin, hvor vi gør en dyd ud af at få både de dugfriske og mest spændene nyheder samt andet motorcykelrelateret videreformidlet til læserne hurtigst muligt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start