BMW's hemmelige 3-cylindrede MotoGP racer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW’s hemmelige 3-cylindrede MotoGP racer

WorldSBK kørere på visit i München - Experience BMW M
CO
19/08-2020 kl. 05:00

Hvem i alverden havde forestillet sig, at BMW i hemmelighed for 13 år siden stod klar med en 3-cylindret 800cc MotoGP racer.
Den havde selv den mest fantasifulde nok ikke set komme, og der var faktisk heller ikke ret mange af virksomhedens ansatte, som havde kendskab til projektet.
Faktisk så få, at det er lidt af en tilfældighed, at det eneste eksemplar af modellen, som blev fundet på en støvet hylde på ‘classic-gutternes’ depot hos BMW, nu står udstillet på CEO of BMW M GMBH Marcus Flasch’s kontor.

Besøg hos BMW M
Det korte glimt du får af netop BMW MotoGP prototypen i videoen længere nede, er efter vores mening det mest interessante indhold i det tredje og sidste afsnit i BMW føljetonen WorldSBK Riders Munich Visit.
Ligesom i de to foregående afsnit følger vi også denne gang de to BMW fabrikskørere i World SuperBike serien Tom Sykes og Eugene Laverty under deres besøg i BMW’s forskellige bygninger i München.
Hvor vi i seriens første afsnit så de to racerkørere færdes på den nye ret fede retroinspirerede BMW R18, der blev officielt lanceret i April måned i år, var der i seriens andet afsnit knap så meget fokus på motorcykler.
I WorldSBK Riders’ Munich Visit seriens sidste afsnit, som har undertitlen Part 3: Tom Sykes and Eugene Laverty and the BMW M experience, besøger de to racerkørere som titlen angiver M afdelingen hos BMW.

Prototype ‘fits like a glove’
Der bliver talt en del om biler, men det er lidt cool, da Sykes og Laverty et par minutter inde i videoen stifter bekendtskab med BMW MotoGP raceren.
Tom Sykes er da også hurtigt ude med en kommentar om, at det er et cool kontor, hvorefter den bramfri englænder er hurtig til at spørge om, om der er nogen som har noget imod, at han går lidt tættere på raceren… efterfulgt af et forslag om at starte motorcyklen.
Der går ikke længe inden racerkøreren befinder sig i sædet på prototypen, hvorefter han konstaterer, at raceren passer ham som hånd i handske.

Mere om biler, og lidt BMW S1000RR
Men vi får desværre ingen detaljer om den spændende MotoGP racer, og snakken falder igen på biler, hvorefter Tom Sykes og Eugene Laverty får lov til at drifte lidt rundt i madkasser på glatbane.
Til sidst i videoen begunstiges vi dog med en sekvens, hvor de to racerkørere på hver sin BMW S1000RR med forskellig krigsmaling kører lidt frem og tilbage på et stykke asfalt i selskab med en bil.


Hmmm… den BMW MotoGP racer gad vi den-onde-lyneme godt høre noget mere om, og det kunne have været en genial afslutning på mini-serien, hvis Tom Sykes havde fået lov til at brænde modellen seriøst af på bane.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start