Tom Sykes gi'r den som Elvis - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tom Sykes gi’r den som Elvis

WorldSBK kørere på visit i München - Discovering the BMW Heritage
CO
11/08-2020 kl. 11:11

I en nyligt frigivet video fra BMW – den første i en serie på i alt tre videoer – ser du den skrappe engelske WSBK kører Tom Sykes spontant give et eksempel på sine evner som sanger og Elvis imitator, da han præsenteres for Elvis Presley’s BMW 507 fra 1950’erne.
Bilen der originalt var hvid blev lakeret rød, da pigerne blev ved med at kysse og skrive beskeder med læbestift på the King Of Rock ‘n Roll’s sportsvogn.

Sykes og Laverty besøger München på BMW R18
WSBK kørerens kunstneriske udfoldelser ser du cirka halvvejs inde i videoen du finder længere nede i artiklen, hvor Tom Sykes og WSBK kollegaen Eugene Laverty triller rundt på BMW’s nye retroinspirerede cruiser BMW R18 med den gigantiske 1800cc boksermotor, der officielt blev lanceret i foråret.
På køreturen besøger de to WSBK fabrikskørere BMW Group Classic i München. Udover at kaste et blik på lidt klassiske BMW biler i selskab med flere topfigurer fra BMW, får de to racerkørere også lov til at se den aller første BMW boksermotor, der nogensinde er fremstillet.
En motor med en uventet og speciel historie.

Part 1: Discovering the BMW Heritage.
Den første video i føljetonen er frigivet under titlen Part 1: Discovering the BMW Heritage, og her får vi da også lov til at snuse lidt til historien, men det er en lidt overfladisk gennemgang.
Men det er da sjovt nok at høre, hvordan BMW i det hele taget kom i gang med at producere motorcykler, at se en af de allerførste af producentens motorcykler fremstillet helt fra bunden, og kameraet svinger også lige forbi R5 modellen, der betegnes som det første skridt på vejen til den nye BMW R18.
Men det mest underholdende i denne video er altså Tom Sykes. Englænderen er tilsyneladende lidt af en humørbombe når han er semi-privat, og man trækker uvilkårligt på smilebåndet, når han bryder ud i sang og derefter selvironisk sammenligner sin egen hårpragt eller mangel på samme med Elvis Presley’s.

Som du så i videoen, er Tom Sykes heller ikke bange for at byde ind med et tilbud om, at prøvekøre en tidlig test-version af BMW R18.
Og det betyder heller ikke noget, at modellen ikke er udstyret med nummerplade. Ha, ha… for det er “en mindre detalje der hvor jeg kommer fra”.
Eugene Laverty er derimod lidt mere tilbageholdende. Men den 34-årige irske racerkører er måske stadig lidt udmattet, efter han under nedlukningen brugte noget tid på at sidde model til en 3D plastic udgave af sig selv, der skulle anvendes til aerodynamisk optimering af WSBK raceren.

Vi glæder os til næste afsnit
Cool nok også at se Gaston Rahier’s Paris-Dakar vindercykel fra 1985, hvor stellet blev svejset flere gange under prøvelserne. Motorcyklen der under løbet var kendetegnet ved at trække to parallelle spor gennem terrænet.
Videoen er velsagtens mere end noget andet en promotion video for den nye BMW R18, men modellen overstråles næsten af Tom Sykes, som slet ikke ser ud til at være ked af at få en kold fadøl serveret til allersidst.
Vi glæder os til at se lidt mere BMW historie i næste afsnit, og måske endda lidt mere til at se hvilke spøjse indfald Tom Sykes får i den næste video.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start