BMW R18 officielt præsenteret
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW R18 officielt præsenteret

Og niende afsnit af A Bavarian Soulstory
CO
05/04-2020 kl. 05:00

I Marts måned kunne du her på siden læse, at BMW annoncerede verdenspremiere for BMW R18 med den gigantiske 1800cc boksermotor d. 3. April.

Logistikken tillod os desværre ikke at følge eventen live, men bedre sent end aldrig som man siger, og vi har efterfølgende fulgt op på sagen.

I videoen lidt The new BMW Motorrad: the BMW R18, kan du høre Dr. Markus Schramm – Head of BMW Motorrad – fortælle, at det var en helt speciel dag for ham selv og for hele BMW Motorrad teamet, og at verdenspremieren på den serieproducerede BMW R18 var årets absolutte højdepunkt.

Her på siden finder du dynger af information om BMW R18 ved en simpel søgning, da vi har fulgt udviklingen og holdt vore læsere orienteret lige siden de første løse rygter om modellen slap ud.

Så vi skipper en længere teknisk opremsning i denne omgang, og springer direkte videre til præsentationsvideoen.

En lækkert udført officiel præsentationsvideo fra producenten selv – hvor du formentlig bemærkede teksten A Bavarian Soulstory i indledningen – er forløsningen på en efterhånden ret lang ventetid, efter vi for godt og vel et års tid siden hørte de første løse rygter om en ny model med en gigantisk boksermotor, og snart efter videreformidlede videoen med den specialfremstillede R18 Departed, der blev kreeret af japanske Custom Works ZON.

A Bavarian Soulstory

Dem som med stor nysgerrighed og interesse har fulgt modellen hele vejen, har meget tænkeligt også fulgt føljetonen A Bavarian Soulstory vi løbende har bragt her på siden. De læsere kan vi glæde med, at BMW i forbindelse med verdenspremieren på den nye BMW R18 har frigivet det niende afsnit i serien.

Den episode får du med i købet i dag, og som traditionen foreskriver, finder du links til føljetonens foregående afsnit nederst i artiklen.

Som du så i videoen, fik Tommy langt om længe lov til at trille en fornuftig tur på den nye BMW R18.

Denne gang rejste butiksindehaveren til Sydafrika for at køre motorcykel, og som det fremgår af videoen, var det bestemt ikke en kedelig tur.

Som en indskudt bemærkning kan vi da lige nævne, at vi også synes at det er redt fedt at køre mc i Sydafrika… selvom vores tur til landet sidste år gik i en helt anden retning.

I det niende afsnit af A Bavarian Soulstory hører vi Tommy fortælle, at den nye BMW R18 kører fantastisk, og at oplevelsen mere end indfrier forventningerne.

Derfor bliver det også rigtig interessant, at høre feedback fra almindelige forbrugere, og det skal vi sandsynligvis ikke vente forfærdeligt længe på, for vi vi formoder at mange allerede har forudbestilt den nye sværvægtsbokser.   

Købelystne forbrugere har nemlig gennem længere tid kunnet forudbestille BMWR18, hvor man allerede åbnede ordrebøgerne i Frankrig i September sidste år, og efterfølgende fulgte eksemplet i mange andre lande herunder også Danmark.

Jep… vi glæder os også til at prøvekøre den nye BMW R18.

Her finder du links til de foregående afsnit i føljetonen A Bavarian Soulstory. 

Se det første afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det andet afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det tredje afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det fjerde afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det femte afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det sjette afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det syvende afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det ottende afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start