World Superbike kørere besøger BMW 2. del - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

World Superbike kørere besøger BMW 2. del

WorldSBK kørere på visit i München - Discovering the BMW Heritage
CO
13/08-2020 kl. 12:38

BMW’s fabrikskørere i World Superbike serien Tom Sykes og Eugene Laverty har besøgt BMW’s hovedkvarter i München, hvor de under opholdet triller rundt og hygger sig på BMW’s nye retroinspirerede crusier BMW R18.
Besøget er foreviget på video, som i tre forskellige afsnit deles med omverden.
I det første afsnit du kunne se her på MagaCin for et par dage siden, blev racerkørerne blandt andet indviet i lidt BMW historie, og vi så Tom Sykes brillere som Elvis imitator med en frase fra sangen Heartbreak Hotel.
Indrømmet… Tom Sykes ser ud til at være en rigtig hyggelig fætter, der ikke er specielt selvhøjtidelig, og vi gad godt del en kold over en hyggelig sludder med racerkøreren.

Ikke mange motorcykler i dette afsnit
Føljetonen i 3 afsnit bliver tilsyneladende ikke trukket i langdrag, for nu har BMW allerede frigivet seriens andet afsnit.
I dette afsnit af WorldSBK Riders Munich Visit ser vi desværre ikke ret meget mere til motorcykler, end i indledningen hvor racerkørerne ankommer til BMW Tower, hvor de modtages af BMW Motorrad Motorsport Director Mac Bongers.
Her får vi et kig ud over München, hvorefter vi igen får et glimt af de to WSBK kørere på BMW R18 undervejs til BMW Welt.

Fremstillede motorcykler før biler
Sykes og Laverty modtages ved ankomsten til BMW Welt af Matt Champion, hvor man bare lige selv på en sjov forbindelse vedrørende tourguidens efternavn og Tom Sykes’ VM titlel for Kawasaki i WSBK 2013.
Det bliver til en laaaang snak om biler, men også en fremhævelse af at BMW faktisk fremstillede motorcykler inden man kastede sig over produktion af biler.
Men der er trods alt lidt interessante facts. Som at BMW Welt årligt har 3 millioner besøgende (der må vi lige forbi en gang), at en Rolls Royce bliver håndpoleret i 5 timer inden levering, og at BMW indledte produktionen af motorcykler i 1923.

Besøg hos BMW Motorrad
Ca. halvvejs gennem videoen hopper Sykes og Laverty endnu en gang i sædet på BMW R18, og begiver sig til BMW Motorrad’s faciliteter.
Her fortæller Marc Bongers lidt om hvordan BMW’s MC-motorer bliver testet, men det er så som så med seriøst interessant information.

Besøg hos BMW Motorsport
Sykes og Laverty behøver ikke at starte deres BMW R18’ere for at besøge BMW Motorsport, for det ligger lige ved siden af BMW Motorrad.
Her fortæller Rudolf Dittrich fra BMW Motorsport fortrinsvis om BMW biler optimeret til ræs. Men Marc Bongers kan som et plaster på såret fortælle, at udviklingen af BMW’s motorcykler faktisk drager fordel af samarbejdet med afdelingen.
Under besøget indtager Sykes førersædet i en BMW racerbil. Tom Sykes er som sædvanlig i sprudlende humør, og da han ser de mange justeringsmuligheder på racerbilens rat, foreslår han grinende at Marc Bongers sender udviklingsafdelingen hos BMW Motorrad tilbage til tegnebordet.
Besøget afsluttes med en fremvisning af simulator rummet, hvor Eugene Laverty tager bladet fra munden, og spørger om det også er muligt at simulere kørsel på motorcykel.
Det lidt tøvende svar fra Rudolf Dittrich er noget i retning af, at “det ville man blive nødt til at undersøge nærmere”… så det bliver interessant at se om Laverty’s spørgsmål medfører en ny udvikling i den retning.
Til aller sidst får de to racerkørere også lige lov til at stikke næsen indenfor i faciliteterne, hvor BMW’s Formel E bil er ved at blive klargjort til den næste test.

En gabende kedelig omgang?
Dette afsnit i serien handlede ret meget om biler, så vi håber der er væsentligt mere MC relateret indhold i seriens tredje og sidste afsnit.
For nogle af os synes, at for megen snak om biler godt kan blive lidt kedeligt i længden.
Måske derfor Tom Sykes er ved at vride kæberne af led i et langtrukkent gab sidst i videoen? 😉
Se det andet afsnit af WorldSBK Riders Munich Visit i videoen nedenunder.Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start