Video: It's Coming. #RoyalEnfieldHimalayan - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: It’s Coming. #RoyalEnfieldHimalayan

Ny Royal Enfield Himalayan lanceres snart.
CO
07/10-2023 kl. 11:54

Sidst du kunne læse om den kommende Royal Enfield Himalayan 450 her på MagaCin, var for et par ugers tid siden i artiklen Opsnappede specs for Royal Enfield Himalayan 450 og Shotgun 650, der som overskriften angiver indeholder visse specifikationer for den opgraderede indiske eventyrer, og derudover links til forudgående omtale af modellen.
Sidst i ovennævnte artikel nævnes forventningen om, at nye Royal Enfield Himalayan vil debutere ved efterårets EICMA i Italien.

Det vides dog ikke med sikkerhed, om netop EICMA kommer til at danne baggrund for den officielle præsentation af den nye indiske eventyrer, men nu ligger det helt fast, at vi ikke skal vente meget længere.

Det er i hvert fald hvad Royal Enfield selv erklærer med den friske teaservideo, som kan ses nedenfor.

Videoen herover er vel dybest set en ret overordnet promotion video for Royal Enfield Himalayan, der blandt andet refererer til Royal Enfields tur til Sydpolen, og den gør os egentlig ikke meget klogere på den kommende Himalayan 450.
For videoen afsluttes med et spørgsmålstegn, og to eventyrer der fræser henover ørkensandet akkompagneret af noget alternativ lyd.

Lidt klogere bliver man dog, hvis man læser man teksten under videoen på Royal Enfield’s YouTube kanal, hvor der står at modellen er klar til at fremstå i en ny form i 2023 efterfulgt af #ComingSoon.

Rygtebørsen og eksterne kilder har længe haft en idé om, at den nye Himalayan ville debutere officielt i efteråret, og det bekræftes altså nu også af Royal Enfield selv.

MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start