Opsnappede specs for Royal Enfield Himalayan 450 og Shotgun 650 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Opsnappede specs for Royal Enfield Himalayan 450 og Shotgun 650

Yderligere detaljer om den nye Royal Enfield Himalayan 450 er gravet frem, og falder sammen med en endelig bekræftelse af konceptmodellen fra 2021.
Steffen F. Olesen
25/09-2023 kl. 09:25

Det er nu omkring et år siden, at Royal Enfield chefen, Siddhartha “Sid” Lal, lagde en video op på sin private Instagram profil som afslørede, at en ny eventyrligt præget model var undervejs, hvilket passede ret godt sammen med rygterne om en ny vandkølet Himalayan med en kraftigere motor.

Denne sommer blev modellen spottet teste på offentlig vej af en vaks fotograf, og her så modellen ret så produktionsklar ud. Og der skulle da heller ikke gå mange uger, førend endnu en stribe billeder af den nye Himalayan listede sig ud i verden.

I sidstnævnte tilfælde stod modellen opstaldet ved siden af blandt andet en plastikindpakket Super Meteor 650 hvorfor man kunne tro, at billederne var skudt af en ansat i virksomheden.

Så man må sige, at producenten ikke er lykkes ret godt med at holde modellen hemmelig indtil den store afsløring, som forventes at ske i starten af november måned til EICMA.
Og hvor vi indtil nu kun har kunne danne os et indtryk af modellen ud fra billeder – hvor vi tydeligt kunne se, at modellen har fået lidt nye former, en opgraderet stelkonstruktion, USD-forgaffel, fuld LED-lygteføring, en mere moderne instrumentering og en eventyrorienteret hjulføring – er flere og mere tekniske detaljer nu blevet tilgængelige.

Papirnusseri
Når man som motorcykelproducent gerne vil sende en ny model på markedet er man helt naturligt nødt til, at registrere en ordentlig spandfuld oplysninger om modellen ved forskellige instanser. Og de informationer har det altså med nogle gange, at snige sig ud på det store internet.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned
  • MagaCin Adgang 3 mdr.  —  DKK 69,00 hver 3 måneder
  • MagaCin Adgang 6 mdr.  —  DKK 119,00 hver 6 måneder

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Betalingskort

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Del med en ven

lock

Lås op nu
... og se resten af artiklen

(Mere end 12.000 artikler)
Se flere fordele

Vælg dit MagaCin abonnement

Opsig når som helst
1 måned
DKK 29
  •  Normalpris
  • Fuld adgang
Opsig når som helst
3 måneder
DKK 69
  • Spar 20%
  • Fuld adgang
Opsig når som helst
6 måneder
DKK 119
  • Spar 30%
  • Fuld adgang
Abonnementet til 29 kr./måned. Mindstepris: 29 kr. Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Betal med mobilepay Betal med dankort Betal med visa Betal med mastercard
Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start