Fortsættelse af Royal Enfields tur til Sydpolen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fortsættelse af Royal Enfields tur til Sydpolen

De næste tre afsnit i dokumentaren om turen til Sydpolen på nakken af Royal Enfields eventyrere.
Steffen F. Olesen
01/01-2023 kl. 06:12

For små to uger siden fortalte vi her på MagaCin igen om den vilde Sydpolsekspedition, hvor kørerne Santosh Vijay Kumar og Dean Coxson over 39 dage ville erobre Sydpolen i anledning af Royal Enfields 120-års jubilæum, og rent faktisk lykkedes med det.
Men det spændende i denne ombæring var ikke at genfortælle projektet, men at producenten havde hyret et hold fra britiske BBC til at dokumentere turen.

Tømmermænds-TV?
Det første afsnit i dokumentarserien, som visualiserer den nok vildeste tur på en Royal Enfield Himalayan nogensinde, var måske ikke af den mest spændende slags, men nu hvor du måske ligger på skjoldet i sofaen kan vi glæde dig med, at du under denne artikel kan se ikke blot det næste afsnit i føljetonen, men hele tre.

Siden vi publicerede artiklen der er linket til ovenfor har Royal Enfield nemlig uploaded yderligere tre afsnit til deres YouTube-kanal, som starter med de gæve gutters rejse fra Sydafrika til Antarktis, går videre over de første ture på det frosne kontinent til et alternativt tankstop dybt inde i vinterlandet, hvor brændstof er leveret via faldskærm.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start