Uventet vild Ducati 2023 nyhed i morgen? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Uventet vild Ducati 2023 nyhed i morgen?

Ducati teaser for morgendagens afsløring med MotoGP lignende komponent og betegnelsen STO.
CO
01/09-2022 kl. 06:00

Sommeren går på hæld, og vi går nu ind i den periode, hvor mange motorcykelproducenter traditionel begynder at tease for det kommende års nyheder.
Og i morgen lancerer Ducati hvad der sagtens kunne være en seriøst skarp 2023 nyhed med betegnelsen STO.

Det skrev vi i går
En mulig Ny Yamaha Ténéré 900, en ny Yamaha R9, en potentiel ny XSR 900 GP fra samme mærke, fire nye Honda 750’ere med tocylindrede motorer, og eksempelvis elektriske nyheder fra Kawasaki.
Det varer heller ikke mange dage inden Ducati blænder op for Ducati World Première 2023, hvor vi får ikke mindre end syv nyheder at se, og sådan kunne opremsningen af spændende bekræftede kommende nyheder og potentielt nye modeller fra mange flere forskellige mærker blive ved
.

Ducati indleder ballet
Sådan skrev vi i går i artiklen Afløser for Suzuki V-Strom 650 med ny motor, der handler om Suzuki’s kommende afløser for Suzuki DL 650, som angiveligt udstyres med en ny tocylindret rækkemotor.
Det bliver rigtig spændende at se både den nye V-Strom, de nye modeller fra Yamaha, Honda, Kawasaki og mange andre, men før vi når dertil, annoncerede italienske Ducati som bekendt allerede i Juni måned, at man ville indlede ballet med introduktionen af 2023 nyheder, når Ducati World Première 2023 løber af stablen 2. September.

2. September er i morgen, hvor første episode af føljetonen Ducati World Première 2023 frigives, og afsløringen af den første af i alt syv 2023 nyheder fra Ducati med betegnelsen The Unexpected kan følges live både på Ducati.com og Ducati YouTube Channel.

Super Trofeo Omologata
Vi har tidligere påpeget, at man kan næppe betegne titlerne i de syv afsnit af Ducati World Première 2023 som specielt specifikke, men at det så til gengæld giver os alle sammen mulighed for, at kaste os ud i vilde feberfantasier om hvad der venter.
Men gætterierne indsnævres måske en anelse med billedet, som Ducati teaser med for morgendagens første afsnit, hvor vi hæfter os ved betegnelsen STO, der velsagtens kunne være en forkortelse for Super Trofeo Omologata.
Og det er nok ikke kun os der mener, at den afbillede komponent umiskendeligt har visse designmæssige fælles træk med Ducati’s MotoGP racere.
Det ser mildest talt ret spændende ud, og vi bliver heldigvis meget klogere på, hvad “det uventede” Ducati præsenterer allerede i morgen viser sig at være.
En Ducati MotoGP-racer replica til gaden ville i hvert fald være seriøst uventet for mange.

Det får vi opklaret i morgen, men derudover er der som bekendt meget mere Ducati nyt at se frem til.

Yderligere seks 2023 nyheder
Udover morgendagens nyhed fortsætter Ducati World Première 2023 nemlig helt til 7. November, hvor vi allerede 15. September introduceres til endnu en 2023 nyhed under titlen Ready for More?, sidst på måneden 29. September får opklaret hvad Unlock Earth betyder, 7. Oktober hører vi hvad This is Racing handler om, 20. Oktober bliver klogere på, hvad der menes med Push Forward i Episode 5, 28. Oktober får vi i Episode 6 mulighed for at følge opfordringen til at Dare to be Bold, og i føljetonens sidste afsnit Next Gen Freedom 7. November introduceres vi for modellen publikum ved World Ducati Week 2022 allerede har fået et glimt af.

Der kan stadig gættes
Så der er altså stadig frit slag for gætterier på, hvad de forskellige titler i virkeligheden handler om.
Men vi skal altså ikke vente længere end til i morgen på at få vished for, hvad det uventede er, når det første afsnit af the Ducati World Première 2023 web series går i luften.

Hvilke syv modeller tror du der gemmer sig bag de kryptiske titler?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start