Sikre jeans til kvinder - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sikre jeans til kvinder

Verdens første jeans med airbag kan nu bestilles i kvinde størrelser.
Steffen F. Olesen
23/03-2023 kl. 10:10

Det er efterhånden nogen tid siden, at vi her på MagaCin begyndte at skrive lidt om svenske Moses’, som havde fået den helt fantastiske idé, at designe jeans med indbygget airbag til helt almindelige motorcyklister.

Et projekt der som så mange andre blot startede med en idé, og krævede penge såvel som tålmodighed for at kunne realiseres.

Derfor oprettede Moses en crowdfunding kampagne i håb om, at nok ville byde ind med en økonomisk håndsrækning, så drømmen om at kunne kalde sig airbagjeans-producent ville gå i opfyldelse.
Men disse måtte som sagt væbne sig med tålmodighed, for først efter der kom styr på finanserne, kunne produktionen for alvor sættes i gang, og de første datoer for levering skulle efter planerne ske i april måned 2023.

Den måned nærmer vi os med hastige skridt, og ifølge Moses er der god interesse for projektet.
Og netop interesse for projektet var vel i virkeligheden også en afgørende faktor, da Moses udpegede MagaCin som en af de første i verden til at modtage et eksemplar af de oppustelige cowboybukser.

Som du kan høre i videoen der er at finde i artiklen som er linket ovenfor, hvor vi kigger nærmere på produktet, men også udløser airbaggen, så er der umiddelbart tale om en buks, hvor der ikke er gået på kompromis i den afdeling der vælger materialer eller i den hvor de bliver syet sammen.

Det kommer du til at høre meget mere om inden længe, da testpiloten i skrivende stund afprøver disse på en pressetur i Spanien, i sadlen på Indians nye sportschef.
Og just som ovennævnte kollega var på vej ud af døren for at nå sit fly, modtog han en mail fra Moses, som havde spændende nyt at fortælle.

Nyt under solen
De smarte bukser er endnu så nye, at der stadig er plads til udvikling, og som noget nyt er det nu også muligt bestille eksemplarer i kvinde størrelser, i farverne blå og sort

I den tilsendte mail fortæller Moses, at hvis en kvinde allerede skulle have bestilt et eksemplar, og ikke ønsker at modtage en mande-model nu hvor andet kan lade sig gøre, skal hun blot sende ham en mail, hvorved ordren bliver opdateret.

Har du ikke helt styr på at måle dig selv og gennemskue et størrelsesskema, så er Moses også behjælpelig med det.

Han tilbyder nemlig, at du kan booke et telefonmøde med ham via linket her, så i sammen kan finde frem til den rigtige størrelse.
Og i samme ombæring lover Moses, at han vil afsløre en lille hemmelighed der drejer sig om, hvordan du kan få et par gratis CO2-partoner.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start