Indian Motorcycle's nye sportschef kridter skoene - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Indian Motorcycle’s nye sportschef kridter skoene

2023 Indian Sport Chief har fået sportslige opdateringer.
CO
09/03-2023 kl. 06:03

Skulle du være på udkig efter en ny Indian til 2023 sæsonen, så kunne du sagtens anse indkøb af en 2023 Jack Daniel’s Limited Edition Indian Chief Bobber Dark Horse, som en urealistisk mulighed grundet det begrænsede oplag modellen produceres i.

Men det er måske slet ikke så galt endda. For man kunne jo alternativt se lidt nærmere på andre nye modeller fra Indian Motorcycle end den mørke indianer med ‘sprut i krigsmalingen’.

Den lidt mere sportsligt inklinerede kunne eventuelt tage et nærmere kig på den nye sportslige indianerhøvding Indian Sport Chief, som blev lanceret mod slutningen af Februar måned, og som ikke blot er et lidt lettere tilgængeligt bud på sportsholdets nye chef, men som nu også så at sige kridter skoene, og fremover fører stridsøksen med mere sikker hånd.

Som du kan se i videoen herover, har den nye Indian Sport Chief (der lige som kollegaen med sprut i lakken er udstyret med Thunderstroke 116 motoren) tydeligvis rigeligt med kræfter til, at markere hvor stridsøksen skal begraves, når kampen er slut.

Adrenalinfyldt action i heftig kamp er som bekendt slet ikke ukendt for det amerikanske mærke, hvor de største slag Indian Motorcycle i nyere tid har udkæmpet i blandt andet Mission King of the Baggers, i 2022 førte til en såkaldt Triple Crown.

Det burde ikke være specielt svært, at trække en tråd fra den tredobbelte kroning til den nye Indian Sport Chief.

Indian Motorcycle er tydeligvis trukket i arbejdstøjet for, at hæve barren for amerikanske V-Twin Performance Cruisers, som det anføres i pressemeddelelsen.

2023 Indian Sport Chief er nemlig ikke blot udstyret med den magtfulde Thunderstroke 116 motor – altså mærkets luftkølede 1890cc 49° V-twin – men er også udstyret med en 43mm KYB USD forgaffel, FOX piggy-back bagdæmpere med en affjedringsvandring på 100mm samt radialt monterede 4-stemplede Brembo bremsecalipere forrest, der napper om to stk. semi-flydende 320mm Brembo Bremseskiver.

Jo, jo… modellen vejer da godt nok 311kg køreklar, men ovennævnte komponenter er ikke desto mindre et vidnesbyrd om, at den nye sportschef er optimeret til kamp.

Se præsentationsvideoen The New 2023 Indian Sport Chief nedenfor.

Som vi hører i videoen herover, er den nye Indian Sport Chief bygget til det specifikke formål Performance.

Gutternes udfordrende leg på motorcyklerne giver dog ikke vanvittigt mange oplysninger om, hvilke nye tiltag der er implementeret på 2023 udgaven af Sport Chief.

Men så er det jo meget heldigt, at Indian Motorcycle også har delt en video, hvor der ses lidt nærmere på den sag.

Hvis videoen herover ikke er uddybende nok, så er Indian Motorcycle’s website naturligvis også til lejligheden opdateret med modellen i denne sektion.

Og vil du gerne vide endnu mere om 2023 Indian Sport Chief, så lad os runde af med en lille teaser for, at vi inden så forfærdelig længe åbner yderligere op for godteposen, hvis alt går som planlagt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start