Svenske Airbag Jeans kan nu bestilles - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Svenske Airbag Jeans kan nu bestilles

Se video fra ufrivilligt styrt med opfinderen, som til lejligheden var iført sit eget grej
CO
21/06-2022 kl. 23:50

Har de svenske Airbag Jeans til motorcyklister vi senest beskrev i artiklen Airbag Jeans lanceres officielt 21. Juni vakt tilstrækkelig interesse til, at nogle eventuelt ville overveje selv at købe et par, så er det muligt fra i dag og 31 dage frem at afgive bestilling.
Det informerer firmaet Mo’cycle om både i dagens pressemeddelelse, på firmaets website og via opslag på sociale medier.
Husk endelig at se videoen fra opfinderen Moses’ ufrivillige styrt iført eget grej længere nede i artiklen.

Mc-beklædningen med indbygget airbag som der kan læses mere om i artiklerne MC-jeans med airbag og Nye airbag jeans og komplet airbag beklædning i tekstil, bliver som tidligere annonceret i første omgang tilgængelig via en crowdfunding kampagne på Indiegogo.com, hvor firmaets Airbag Jeans, Airbag Vest, UHMPWE Jackets og andet i en periode på 31 dage kan bestilles til fordelagtige priser.
Priserne var ikke kendt i tidligere artikler om udstyret på MagaCin, men de fremgår nu af kampagnen.

Udstyr med rabat
Både Mo’cycle’s Airbag Jeans og Airbag Vest er med en rabat på 33% prissat til €799,- hvorimod prisen med ligeledes 33% rabat er € 999,- for både mærkets UHMWPE Jacket og UHMWPE Coat, et Airbag Outfit med 41% rabat kan bestilles for €1.399,- det såkaldte Airbag Outfit + Jacket med en rabat på 43% koster €2,199,- og sluttelig skal der med 41% rabat langes €4.199,- over disken for en pakke med 6 par Airbag Jeans.

Levering næste år
Som det pgså fremgår af kampagnen, må man dog væbne sig med en god portion tålmodighed vedrørende levering.
For levering af bestilte produkter forventes først om et lille års tid i April måned 2023 for samtlige produkter.
I skrivende stund er 2 købere noteret for bestilling, og det bliver interessant at se, hvor mange der melder sig under fanerne inden kampagnen udløber.

Nye videoer
Både på Mo’cycles website og på crowdfunding kampagnens side kan der læses detaljer om de forskellige produkter, hvor der på sidstnævnte også kan ses en tidslinje fra de første designs i 2005 til levering i 2023, og hvor der også kan ses en stribe videoer, som firmaet for nylig har delt på YouTube.
Som eksempelvis videoen I crashed with the Airbag Outfit myself, hvor opfinderen og virksomhedens indehaver Moses fortæller om et utilsigtet styrt iført grejet med indbyggede airbags.

Se også videoen How the airbag works, der viser hvordan udløsningslinerne fastgøres til motorcyklen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start