Patriotisk nyhed fra Buell 1. Juli - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Patriotisk nyhed fra Buell 1. Juli

Den nye Freedom Edition er baseret på Buell Hammerhead 1190, hvor V-twin'en smider 185 hestekræfter.
CO
24/06-2023 kl. 09:59

Det er altid lidt spændende, når amerikanske Buell Motorcycles præsenterer nye modeller.
For det er i nyere tid blandt andet sket med store betegnelser som verdens hurtigste offroader og verdens hurtigste Touring mc.
Og nu er der igen nyt fra Buell.

“To spændende modeller udstyret med den stærke 185hk 1190cc V-Twin bliver først tilgængelige i 2025, men Buell Motorcycles har flere nyheder på tapetet i den nærmeste fremtid.”
Sådan skrev vi i artiklen Ny video med Buell Super Cruiser & SuperTouring, og udsigt til yderligere nyt i Marts måned i år.

Den amerikanske motorcykelproducent Buell Motorcycle afslørede som bekendt for godt et års tid siden prototyperne for Verdens hurtigste offroader og Touring mc, og i Februar måned i indeværende år introducerede amerikanerne os som bekendt også for den hotte Buell Super Cruiser med 185 hestekræfter, som er udviklet i samarbejde med den kendte designer Roland Sands.
En model som ifølge Buell’s CEO Bill Melvin er den hotteste Super-Cruiser på markedet.

Her på MagaCin har vi også for en god ordens skyld via ovennævnte artikler delt oplysningen om, at Buell SuperTouring lige som Super Cruiseren desværre først lander på markedet i 2025.
Men det betyder ikke, at Buell afholder sig for at afsløre nye kommende modeller.

Patriotisk nyhed fra Buell
Nu er der nemlig igen nyt fra Buell Motorcycle, som da også tidligere har annonceret, at mærket ville lancere yderligere nyt i år.
Og det sker 1. Juli, altså ganske få dage før den amerikanske uafhængigheds dag 4. Juli, med en model der tydeligvis lever op til lige præcis det tema.
Klik på Instagramopslaget nedenfor for at afspille teaservideoen for den kommende ret patriotisk inspirerede motorcykel fra Buell Motorcycle.

I begyndelsen af 2021 kunne du læse her på MagaCin i Buell is back igen, igen, at Buell Motorcycle var genopstået, og at den amerikanske producent lovede at have 10 modeller på programmet i 2024.
I sommeren samme år fortalte vi i Buell is back om flere kommende modeller – herunder nye Hammerhead 1190RX – og et par måneder senere åbnede amerikanerne for bestilling af den nye Buell Hammerhead.
Og det er tydeligvis Buell Hammerhead 1190, som du kan læse mere om i denne sektionBuell Motorcycle’s website, der lægger krop til nyheden som frigives 1. Juli.
Altså en Buell Hammerhead 1190 lakeret i det amerikanske flags farver, der teases for med en rockudgave af den amerikanske nationalmelodi som underlægningsmusik.

Hvad vi ikke ved
Om lige præcis denne eftertrykkeligt patriotiske model med betegnelsen Freedom Edition rent teknisk adskiller sig fra standardudgaven af Buell Hammerhead 1190, må vi imidlertid vente en uges tid på at finde ud af.
Og om den snarligt kommende patriotiske udgave er en de lovede 10 modeller vi gerne skulle se inden 2024, kan kun tiden vise.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start