Ny video med Buell Super Cruiser & SuperTouring, og udsigt til yderligere nyt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny video med Buell Super Cruiser & SuperTouring, og udsigt til yderligere nyt

To spændende modeller udstyret med den stærke 185hk 1190cc V-Twin bliver først tilgængelige i 2025, men Buell Motorcycles har flere nyheder på tapetet i den nærmeste fremtid.
CO
10/03-2023 kl. 14:56

Daytona Bike Week i Florida- USA som denne skribent havde fornøjelsen af at besøge i 2004, lakker mod enden for denne gang, men Buell Motorcycle fik under forløbet introduceret gæsterne for nogle spændende nyheder, som du kan læse meget mere om længere nede i artiklen.

Daytona Bike Week er et gigantisk event, hvor de besøgende har mulighed for at se en sand overflod af motorcykler, nyde samværet med en enorm flok ligesindede, slå et slag forbi de utallige boder med blandt andet føde- og drikkevarer, udstyr og reservedele, være tilskuere ved underholdende ræs og meget, meget andet.
Denne skribent købte i 2004 en mærke-læderjakke for omkring kr. 650,- ved Daytona Bike Week, og sparede derved flere tusinde afgiftsplagede danske kroner.

Mission King of the Baggers
Ved årets arrangement var det også muligt, at droppe forbi Teddy Morse’s Daytona Harley-Davidson, for at få et indblik i Harley-Davidson’s Mission King of the Baggers deltagelse, hvor gæsterne faktisk også kunne møde mærkets kørere i den underholdende racing-serie til en lille sludder.

Ovenstående begivenhed var blot et enkelt eksempel på en af de utallige muligheder på Daytona Bike Week, men derudover gjorde endnu et amerikansk mærke igen en indsats for, at skabe opmærksomhed omkring flere interessante kommende modeller.

Buell Motorcycle afslørede for næsten præcis et år siden prototyperne for Verdens hurtigste offroader og Touring mc, og i indeværende år har MagaCin videreformidlet oplysningerne om, at Buell nu også har introduceret en kommende Buell Super Cruiser, og at Buell SuperTouring lige som Super Cruiseren først lander på markedet i 2025.

Video med ovennævnte modeller hvor motoren i begge modeller er mærkets vandkølede 1190cc 72° V-Twin, som leverer 185hk ved 10.600 omdr., har vi indtil videre ikke set specielt meget af, og det er heller ikke tilfældet i denne omgang.
Men i videoen fra Daytona Bike Week som Buell Motorcycle har delt via opslag på sociale medier, får vi dog et indtryk af, hvordan ikke blot de to omtalte spændende kommende modeller men også Buell 1190SX ser ud i virkeligheden.
Og så får vi også lige en snas af, hvordan den potente 185hk motor lyder, når den er startet op.

De kommende 2025 modeller fra Buell ser ret spændende ud, så det kunne egentlig have været ret fedt, hvis der havde været mulighed for at skifte det danske vintervejr ud med det mere behagelige klima i Florida, og man med egne øjne kunne have nærstuderet både Buell Super Cruiser og Buell SuperTouring.
Men vi må altså i denne omgang nøjes med det næstbedste alternativ.

Nyhed
Vi skal altså vente indtil 2025 på både Buell SuperTouring og Super Cruiser, men det er måske i den forbindelse værd at nævne, at det amerikanske mærke stiller os yderligere nyheder i udsigt i en noget nærmere fremtid.
Se opslaget nedenfor, som Buell Motorcycle delte for nogle timer siden.

Der har siden November 2021 været åbnet for bestilling af både Buell Hammerhead og Buell 1190 SX, hvor du forud for den mærkedag kunne læse om begge modeller her på MagaCin i Buell is back.
På Buell’s website kan modtagerens adresse indtastes, når ordren til en Hammerhead 1190 eller en 1190SX afgives.
Modtagernes adresse kan i skrivende stund ikke anføres for hverken Super Cruiser, Baja Dune Racer eller SuperTouring.
Så den kommende nyhed fra Buell kunne måske være, at der snart åbnes ikke blot for en såkaldt pre-order, men for en bindende bestilling af Super Cruiser og SuperTouring.

Vi du vide mere om både Buell Hammerhead, 1190SX, Super Cruiser, Baja Dune Racer og SuperTouring, så kast endelig et blik på Buell Motorcycle’s website, hvor samtlige mærkets modeller er opført under fanebladet Models.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start