Omkommet under rekordforsøg - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Omkommet under rekordforsøg

Stifteren af Mad Max Race Team omkom torsdag eftermiddag
Nicolaus Johansen
05/10-2020 kl. 09:00

Den 47-årige brittiske rekordjæger, Zef Eisenberg, mistede torsdag den 1. oktober livet i jagten på endnu en rekord. Uheldet skete på den tidligere luftbase Elvington Airfield, hvor Eisenberg angiveligt kørte af banen, i sin specialbyggede Porsche med 1200 hk.

Bilen som Eisenberg angiveligt kørte galt i

Zef Eisenberg har tidligere kaldt sig selv for en farttosse, og titlen virker også passende på en mand som har bygget verdens letteste V8-drevne motorcykel, og er indehaveren af hastighedsrekorden for elektriske MC’er. Briten har endvidere slået mere end 50 rekorder i sin karriere. Blandt andet er han den eneste, som har kørt 200 miles i timen, på både to og fire hjul, på Penedine Sands – et stykke 11 kilometer lang strand på den walisiske sydkyst.

Den elektriske rekordmaskine

Elvington Airfield, hvor ulykken skete, har dannet rammen om flere af Zef Eisenbergs rekordforsøg samt uheld.
I 2016 kørte millionæren, som skabte sin formue i fitnessverdenen, galt på en jetdrevet motorcykel med over 370 kilometer i timen. Dengang blev han bragt til hospitalet med 11 brækkede knogler inklusive bækkenet, og lægerne spåede, at han aldrig ville komme til at gå igen.
Eisenberg kom sig dog oven på ulykken, og et år efter returnerede han til den tidligere luftbase uden mén, klar til at jagte nye rekorder

Mad Max Turbine Bike

Elvington Airfield var også stedet, hvor Grand Tour-værten Richard Hammond fik en omgang solide knubs, da han kørte galt i en jet-drevet bil i 2006. Efter to uger i koma, overlevede den kendte Top Gear TV-vært mirakuløst den voldsomme ulykke

Vampire jet-bilen Hammond kørte galt i

Desværre var Zef Eisenberg ikke så heldig efter torsdagens uheld. For nuværende er det uklart hvad årsagen til uheldet var, men yderligere undersøgelser skal klarlægge grunden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start