Richard Hammond's egen Long Way Round - My Yard
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Richard Hammond's egen Long Way Round

Long Way Round - My Yard
CO
11/04-2020 kl. 09:00

Langt de fleste af verdens tv-seere kender de tre studieværter Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May fra programmet Top Gear, der siden relanceringen i 2002 udviklede sig til at blive et af verdens mest populære og sete tv-shows.

Et stort antal tv-seere har også set filmstjernen Ewan McCgregor og vennen Charley Boorman's fantastiske dokumentarserier, hvor de to herlige globetrottere kører verden rundt på motorcykel.

To geniale koncepter hvor der i Top Gear fortrinsvis blev kørt i biler, og hvor værterne på the Long Way

Round, the Long Way Down samt opfølgeren the Long Way Up har oplevelserne på to hjul i fokus.

I England er der under den nuværende Corona krise ligesom i mange andre lande lukket ned for unødig færdsel, og den mindste tidligere Top Gear vært har i den forbindelse kreeret en følelsesladet hyldest til McCgregor og Boorman's the Long Way Round.

For nylig frigav Hammond – som privat er passioneret motorcykelentusiast – en ca. 7,5 minutter lang video med arbejdstitlen Long Way Round – My Yard, hvor Richard Hammond filmes under sin fantastiske rejse på en klassisk motorcykel, og gavmildt deler sine spektakulære oplevelser med seerne.

Videoen er spækket med action og dramatik, men bemærk at der også er blevet tid til enkelte indslag, hvor Hammond fordyber sig i historiske fakta, når han uventet støder på interessante objekter under sin lange problemfyldte rejse. Richard Hammond har gennem karrieren ved flere lejligheder været involveret i ulykker, der nær havde kostet ham livet, og seerne er også i denne video vidne til en voldsom ulykke.

Så husk nu at holde børnene for øjnene hvis de kigger med.

Du bemærkede måske den alternative kameraføring, som skyldes at professionelle medarbejdere naturligvis også er ramt af nedlukningen i England.

Men vi synes nu at Richard Hammond's datter klarede opgaven med bravour, også selv om en lille kluklatter enkelte gange røg med på lydsporet.

Tak til Richard Hammond for dagens underholdende indslag.  

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start