Ny Honda Hawk 11 præsenteres løbende - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Honda Hawk 11 præsenteres løbende

Et utraditionelt projekt
CO
19/03-2022 kl. 07:54

I denne omgang får du en noget utraditionel alternativ artikel fra MagaCin, som du med fordel kan besøge med jævne mellemrum.
For det er et skriv som gennem denne Lørdag løbende udvikler sig i forbindelse med præsentationen af den nye Honda Hawk 11.
En lille reality føljeton, der indspilles imens den afspilles.

Honda Hawk 11
Rygterne om en ny Honda Hawk 11 baseret på Honda CRF 1100 Africa Twin har efterhånden verseret længe, og her på MagaCin har vores læsere i den seneste tid haft mulighed for, at holde sig opdateret vedrørende det seneste nye om modellen i artiklerne Ny Honda Hawk 11 lige på trapperne?, artiklen Video: Ny Honda Hawk 11 teaser, hvor vi kunne videreformidle en langt fra 100% afslørende video samt information om, at Honda Hawk 11 ville blive præsenteret i løbet af 10 dage, og derefter i artiklen Nyt billede af Honda Hawk 11, hvor vi så det hidtil mest afslørende billede af den kommende nyhed.
Sidstnævnte artikel er i mellemtiden blevet opdateret med endnu et billede.

I de foregående artikler har budskabet om lancering af Honda Hawk 11 ved Honda Motorcycle Show 2022, der første gang afvikles i forbindelse med det 38. Osaka Motorcycle Show 19.-21. Marts 2022, for længst fået os til at sætte kryds i kalenderen.
Og selv om det kribler en smule i kroppen for at komme ud at trille en tur i det fine vejr, har vi alligevel taget plads bag tastaturet, for at holde vores læsere opdateret.
Lørdag d. 19. Marts det er nemlig lige præcis i dag, og vi har imødeset præsentationen af den nye Honda Hawk 11 med stor spænding.
For selv om både ophavet Honda CRF 1100 Africa Twin og modellerne Honda CMX 1100 Rebel samt Honda NT1100 er rigtig velkørende, har vi med stor forventning set frem til lanceringen af et mere sportsligt orienteret medlem af 1100 familien.
Blev forarbejdet og fundamentet til det visuelle udtryk eventuelt allerede blev lagt i 2017 med Honda CB4 Interceptor?

Smugkig
Ved overgangen fra Fredag til Lørdag slap der imidlertid endnu lidt visuelt materiale ud, som du kunne læse i artiklen Smugkig: Seneste billeder af Honda Hawk 11.
Her kunne man for første gang se en 360° rendering af modellen, og i det virtuelle showroom kunne der også ses en lille stump video med den nye Honda Hawk 11.
Den video bringer vi også lige for en god ordens skyld herunder.

I det virtuelle udstillingslokale er der også mulighed for, at høre modellen i gang.
Ved aktivering af knappen for lyd på Honda Motorcycle Show 2022 websitet popper nedenstående video op.

Yderligere information som bidrager til, at vi efterhånden er ved at have dannet os et ret godt indtryk af, både hvordan den nye Honda Hawk 11 ser ud og lyder i aktion.
Imens fingrene fløj henover tasterne denne tidlige morgenstund, blev vi opmærksomme på, at Honda for få timer siden havde delt en video, hvor opstillingen af Honda’s fysiske stand ved mc-messen var i fuld gang.
Det indlejrer vi en video af herunder, men opslaget på sociale medier ændres tilsyneladende med jævne mellemrum.
Skærmdump med øjebliksbillede findes i billedgalleriet over artiklen.

Det er egentlig ret morsomt, at følge udviklingen ved Honda Motorcycle Show 2022, og også en lidt pudsig oplevelse, at skrive en artikel der løbende udvikler sig, og hvor vi fortløbende tilføjer billeder til billedgalleriet over artiklen efterhånden som de bliver tilgængelige.
Artiklen opdateres løbende, og vi opfordrer MagaCin’s læsere til at dele links, hvis man skulle opsnuse relevant materiale.
Efter de første udmeldinger skulle den officielle præsentation af Honda Hawk 11 være planlagt til kl. 11.00 dansk tid.
Det bliver interessant at se, om det holder stik.

kl. 10.33
Vi er endnu ikke nået helt frem til kl. 11.00, men yderligere materiale drypper stille og roligt ned i turbanen.
Som eksempelvis videoen nedenunder, hvor den nye Honda Hawk 11 kan betragtes fra flere forskellige vinkler.

Og derudover har vi lokaliseret lidt billeder, der viser førerpositionen for førere med henholdsvis en højde på 155cm, 160cm, 165cm, 170cm og 180cm.
Her ser vi først den nye Honda Hawk 11 med en fører på 155cm i sædet.

155cm fører i sædet på den nye Honda Hawk 11

Den ikke specielt høje pige ser ud til at skulle strække sig noget, imens føreren på 180cm på billedet nedenunder ser ud til, at finde sig lidt bedre til rette på modellen.

180cm fører i sædet på den nye Honda Hawk 11

Samtlige billeder med førere i varierende højder og førerpositioner finder du i billedgalleriet over artiklen.
Og vi sidder stadig klar til at bringe vores læsere de seneste opdateringer vedrørende Honda Hawk 11.

… og endnu en opdatering.
Honda er tilsyneladende allerede klar med ekstraudstyr til den nye Honda Hawk 11.
De nyligt tilføjede billeder til billedgalleriet øverst af en lysere model end den blå vi hidtil har set, er fundet under betegnelsen “custom”, hvor vi blandt andet ser en Moriwaki udstødning monteret.

Honda Hawk 11 med Moriwaki udstødning

Vi venter utrætteligt på mere info, imens vi funderer over, at det egentlig kunne have været ret lækkert, hvis det havde været logistisk muligt selv at drage til Osaka Motorcycle Show.
Sådan gik det ikke, men så er YouTuberen モトブログ&スーパーカブ:ソエジマックス heldigvis på pletten, og han har været så venlig at dele en video fra udstillingen, hvor vi både får et glimt af den nye Honda Dax, og et længere kig på den nye Honda Hawk 11.

Spændende hvor meget mere vi kan opstøve om Hawk elleve i dag, og rigtig interessant hvornår modellen præsenteres officielt på det europæiske marked.

Kl. 12.45
Det er nu blevet en kende trægt, at opstøve yderligere info om Honda Hawk 11.
Dørene er som du kan se i Twitter opslaget nedenunder smækket i efter den første dag på Osaka Motorcycle Show, hvor klokken nu er ved at nærme ni om aftenen.

Som du kan se på billedet i opslaget ovenover befinder Honda’s stand sig i hal 2 yderst til venstre.
Nok ligegyldig info, men det betyder altså, at Honda er lokaliseret på stand A18 i hal 2 på gulvplanen fra Osaka Motorcycle Show 2022 du finder i billedgalleriet øverst.
Det havde ikke generet os det fjerneste, hvis Honda havde været så venlige, at dele en ordentlig stak billeder samt de fulde tekniske specifikationer for den nye Honda Hawk 11.

Det ved vi nu
Det må vi altså have til gode lidt endnu, men vi har i det mindste set lidt flere billeder samt video, og ved selvsyn konstateret lidt smådetaljer som motoren fra Honda CRF 1100 Africa Twin, vi har set instrumenteringen i aktion, hørt motoren startet, set de radialt monterede 4-stemplede Nissin bremsecalipere forrest, vi ved at modellen bliver tilgængelig i mindst to farver, og at Honda allerede står klar med ekstraudstyr.
Derudover står det klart, at USD forgaflen er fra Showa og af Separate Function Big Piston (SFFBP) typen med justering i venstre forgaffelben, og at der er fjernbetjent fjederforspænding bagerst.
Det havde måske være lidt cool, hvis Honda havde udsyret Honda Hawk 11 med enkeltarms bagsvinger lige som konceptmodellen Honda CB4 Interceptor, hvor flere designelementer tydeligvis er hentet fra, men sådan en hænger man måske ikke lige umiddelbart på et Honda CRF 1100 Africa Twin stel.
For lur os, om stellet ikke lige som på Honda NT 1100 er meget lig det på Honda’s store Adventure model.
Den nye Honda Hawk 11 der for første gang blev præsenteret ved Honda Motorcycle Show 2022 i forbindelse med Osaka Motorcycle Show er tydeligvis udstyret med manuel gearkasse, og det bliver interessant at se, om en udgave med Honda’s DCT gearkasse bliver tilgængelig.

Mere video på vej
Japanerne har allerede forberedt både en video, hvor der er interview med udviklere samt en video med en “inside story” fra udviklingen, men videoerne bliver formentlig ikke tilgængelig i dag.
Så dem må vi vente lidt på.
Og så må vi selvfølgelig også vente lidt endnu på den officielle europæiske præsentation.
Vi følger naturligvis stadig den nye Honda Hawk 11 på nærmeste hold, og holder vores læsere opdateret straks der er nyt.

Tak for i dag
Tak til de af vores læsere der hang på i dag, det har været rigtig hyggeligt nærmest at bringe de seneste nyheder om Honda Hawk 11 live.
Solen skinner, og det er slet ikke for sent at køre en lille tur.
Vi ses derude, og naturligvis også her på MagaCin.


Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start