Nyt billede af Honda Hawk 11 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt billede af Honda Hawk 11

Honda Hawk 11 præsenteres officielt på Lørdag
CO
17/03-2022 kl. 12:00

Artiklen opdateret 10/3-2022 kl. 06.38 med endnu et billede
Velorienterede MagaCin læsere er allerede bekendt med, at den spændende nye Honda Hawk 11 præsenteres officielt på Lørdag ved Honda Motorcycle Show 2022.
Den nyhed kunne vi viderebringe i sidste måned i artiklen Ny Honda Hawk 11 lige på trapperne?, som vi for en uges tid siden fulgte op på med artiklen Video: Ny Honda Hawk 11 teaser.
I sidstnævnte artikel findes en indlejret teaser video for den nyeste Honda Hawk, der er er baseret på Honda CRF 1100 Africa Twin, er en sportsligt udseende motorcykel med klassiske træk, og det der ligner en relativt komfortabel førerposition.

I den seneste artikel om den nye Honda Hawk 11 fik vi en smule indsigt i, hvordan nyheden reelt ser ud og hvad den har at byde på, men belysningen i den indlejrede video var langt fra optimal.
Billedet over artiklen giver til gengæld et meget bedre indtryk af, hvad vi rent visuelt kan forvente os.
Det er twitter brugeren MayustaT, som for nogle dage siden har delt det mere afslørende billede af den nye Honda Hawk 11.

Hvordan MayustaT har fundet frem til billedet, melder historien ikke noget om.
Og vi beklager naturligvis, hvis nogle skulle være trætte af, at få spoleret lørdagens afsløring en smule.
Men nogle af os er desværre ret utålmodige, og kan ganske enkelt ikke vente med, at dele spændende og interessant nyt med mc-miljøet.

Ny Honda Hawk på Lørdag
Vi er formentlig en del mc-entusiaster, som er ret spændte og nysgerrige vedrørende den ny Honda Hawk elleve, og nogle har måske også som undertegnede tidligere haft en Honda Hawk i en eller anden variant i stalden.
Gad vide hvor pokker billedet fra 80’erne af undertegnede og den førstefødte på den gamle Honda Hawk 400 – eller CB400T som den hed i Danmark – egentlig har forputtet sig?
Den der tocylindrede 400 Honda du ved, som man også kunne få med automatgear, og hvor motoren med tre ventiler pr. cylinder levede videre i Honda 400N.
Hmm… den motorcykel han rev baglygten af, da slangen hoppede ud af bagdækket midt i en brænder hjemme i indkørslen?
Hold nu kæft svoger Børge skreg af grin.

Nu må det godt snart blive Lørdag, hvor vi naturligvis sidder klar ved tasterne, så vores læsere holdes opdateret hurtigst muligt.
En model vi godt gider at prøvekøre straks det bliver muligt?
Ja, det kan du bide dig selv i leveren på.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start