Honda Dax: Levering og pris - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda Dax: Levering og pris

Opdatering på pris og leveringstid for Honda Dax ST125
Steffen F. Olesen
17/03-2022 kl. 09:54

Da vi for få dage siden – med et kæmpe smil på læben – kunne fortælle, at Honda Dax efter 41 år vender tilbage til Honda’s modelprogram, lød meldingen fra de fleste kilder, at der var tale om en 2023 model.
Derfor kom nedenstående udmelding fra den danske Honda importør som en glædelig overraskelse.

Vi forventer, at kunne holde prisen lige under 50.000 kroner, når den er klar til de danske motorcyklister omkring Juni måned,

Mads Hansen, Honda

En samtale med selv samme mand, som udtalte ovenstående, har nu givet et endnu bedre indblik i pris og levering.
Den lille nye Honda bliver produceret i Juni måned, og forventes at lande i Danmark senest otte uger efter. Det betyder, at modellen skulle være klar til prøvekørsel hos landets forhandlere i August måned.

Som du kan læse ovenfor regnede Mads med, at man vil kunne holde prisen under 50 af de lange, og det er faktisk lykkedes.
For at erhverve dig et eksemplar af det genoplivede ikon – som i øvrigt kan leveres i to farver – skal du slippe lige nøjagtig 49.995 danske kroner.

Info
Honda Dax anno 2023 er udstyret med en underkvadratisk encylindret luftkølet firetakts motor på 124cc med en boring / slaglængde på 50.0 x 63.1mm, der yder 9,25 hk v. 7000 omdr. og et maksimalt drejningsmoment på 10,8 Nm v. 5000 omdrejninger.
Modellen er udstyret med centrifugalkobling der eliminerer nødvendigheden af et koblingsgreb, samt en 4-trins gearkasse hvor frigearet er allernederst.
Det betyder i følge Honda, at den lille Dax uden problemer skulle kunne nå en marchhastighed på 90 km/t, selv med en passager på bagsædet.

Læs mere om Honda Dax ST125 i artiklen her: Honda Dax tilbage på programmet

MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!

Bliv abonnent og få ubegrænset adgang til alle nyheder, tests, videoer og fordele på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start