Ny Long Way Up podcast - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Long Way Up podcast

Lyt til H-D Podcast på Apple Podcasts og Spotify.
Steffen F. Olesen
22/09-2020 kl. 10:30

Harley-Davidson LiveWire er en yderst spændende og velkørende model, som er med til at skubbe til grænserne for teknologi, ydeevne og design i branchen.
Da muligheden for at teste LiveWires præstationer, på en over 20.000 kilometer lang tur under ekstreme forhold bød sig, slog producenten til, og satte hjulene i gang under projektet Long Way Up.

Charlie og Ewan med højt humør og fuld oppakning

Vi har her på MagaCin publiceret fortællinger om Charley Boorman og Ewan McGregors eventyr på motorcykel, men har du ikke fået nok, eller bare har lyst til en hyggelig fortælling for at fordrive tiden på kolde og regnfyldte dage, kan du nu lytte til Harley-Davidsons Long Way Up podcast på Apple Podcasts og Spotify.

I podcasten, som består af seks afsnit, fortæller Harley-Davidson, hvordan LiveWire før turen blev modificeret for at kunne klare sig gennem de mere end 20.000 kilometer grusveje, ørkenstier og bjerglandskaber i Syd- og Mellemamerika.

En smuttur på Harley-Davidson LiveWire

Med hjælp fra de samme talentfulde Harley-Davidson-ingeniører og designere, der udviklede LiveWire-motorcyklen, blev en udvalgt gruppe rekruteret for at modificere et par LiveWire-modeller til at kunne gennemføre rejsen.
Motorcyklerne blev blandt andet udstyret med langslaget affjedring, grovmønstrede dæk på egerfælge (19″ foran), styrtbøjler, og en touring-venlig vindskærm.

Sammen designede, modificerede og samlede teamet en motorcykel på under 30 dage, og efter den indledende test, lyttede holdet til feedback fra testpiloter, for at færdiggøre ting som førerergonomi.
På 60 dage var motorcyklerne på vej mod den sydlige spids af Argentina.

Er du ikke podcast-typen kan du se rejsen i levende billeder på Apple TV, og er du stadig ikke overbevist, så får du lige et link til traileren her.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start