Moto Guzzi V100 Mandello i ny tegneserie - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Moto Guzzi V100 Mandello i ny tegneserie

Wolverines stærke og hurtige følgesvend
CO
20/09-2022 kl. 06:00

Den nye Moto Guzzi V100 Mandello, som er udviklet i forbindelse med den italienske motorcykelproducents 100-års jubilæum, ser både utroligt cool, teknisk interessant og kapabel ud.
Men selv om modellen både er udstyret med en helt nyudviklet radikalt anderledes motor og aerodynamiske vinger, så er der nok ikke mange, som umiddelbart ville sætte modellen i forbindelse med superhelte.

Wolverines stærke og hurtige følgesvend
Det bliver ikke desto mindre tilfældet i en ny tegneserie Wolverine – Journey of Time, der udgives i samarbejde med Marvel Entertainment, hvor Wolverine befinder sig kamp med spøgelser fra sin fortid.
I tegneserien står Wolverine overfor Bullseye, som er en af Marvel universets mest dødbringende karakterer, og i handlingen indgår også en mystisk kvinde fra Wolverine’s fortid.
En kvinde som netop kører på Moto Guzzi V100 Mandello.
Og der teases yderligere for tegneserien med oplysningen om, at der indgår en scene, hvor Moto Guzzi V100 viser sig at være en stærk og hurtig følgesvend for mutanten med adamantium klør.

Tilgængelig i Oktober
Hverken Marvel eller Moto Guzzi løfter mere af sløret for, hvad tegneseriens overordnede plot ellers går ud på.
Men det fremgår af denne sektion på Moto Guzzi’s website, at Journey of Time frigives i Oktober måned, at den udgives på både italiensk og engelsk, og at den bliver tilgængelig på Moto Guzzi museet i Mandello del Lario, i Piaggio museet i Pontedera og hos de Moto Guzzi forhandlere som ønsker at deltage.

Et længere forløb
Et finurligt Moto Guzzi V100 Mandello indslag der følger i kølvandet på et længere forløb, hvor der efterhånden er gået halvandet års tid.
Omverden blev i starten af 2021 via en sløret motorcykel på en stor Moto Guzzi modeloversigt opmærksomme på, at der var en Hemmelig ny Moto Guzzi på vej, vi så efterfølgende en Ny Moto Guzzi fotograferet under usædvanlige omstændigheder, og blev kort tid efter præsenteret for den første officielle video med den nye Moto Guzzi V100 Mandello.

Moto Guzzi nyheden blev som forventet udstillet på efterårets store mc-messe EICMA i Italien, og vores første møde med modellen er dokumenteret ca. 3:15 henne i den indlejrede video i artiklen Video: Med MagaCin på EICMA.

Kan nu bestilles i udvalgte lande
Vores begejstring dengang var til at tage og føle på, og den var på ingen måde mindsket, da vi for mindre end en uge siden kunne vi informere om, at italienere og andre udvalgte nu kan bestille Moto Guzzi V100 Mandello.
Og det næste vi egentlig havde forventet at høre fra italienerne, var nok en udmelding om, hvornår modellen blev tilgængelig i resten af Europa, og ikke mindst hvornår den kan købes her i landet.

Men den nyttige oplysning skubbes altså i baggrunden af nyheden om, at Moto Guzzi V100 Mandello nu får en rolle i en tegneserie.
En tegneserie som inkarnerede Moto Guzzi entusiaster måske kunne tænke sig at sikre sig et eksemplar af til samlingen af Moto Guzzi memorabilia.
Og så kan vi jo begynde at fabulere over, om Moto Guzzi V100 Mandello måske endda kunne gå hen og få en rolle i en fremtidig Marvel film.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start