LiveWire Del Mar lander d. 10/5 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

LiveWire Del Mar lander d. 10/5

Der er vist ikke ret mange der kan finde rundt i H-D cirkusset, men nu får vi tilsyneladende endelig den elektriske Flat Tracker præsenteret
Steffen F. Olesen
08/05-2022 kl. 05:58

Sidste år fortalte Harley-Davidson chefen Jochcen Zeitz om, at Harley-Davidson som brand droppede idéen om at være markedsførende og definere markedet for elektrisk drevne køretøjer.
Men han fortalte til gengæld også, at man med et nyt selvstændige LiveWire mærke ville skabe det mest eftertragtede brand for elektriske motorcykler, og at LiveWire vil være pionerer blandt fremtidens motorcykler.
Derudover fik vi også at vide, at innovativ teknologi udviklet af LiveWire kan overføres til elektrisk drevne Harley-Davidson motorcykler i fremtiden.

En udmelding som altså lyder en anelse splittet; vi gider ikke rigtig elektriske motorcykler, så vores nuværende og fremtidige elektriske motorcykler får sin helt egen særskilte afdeling… og teknologi derfra kan overføres til fremtidige elektriske modeller med Harley-Davidson logo.

Forvirret…? Det blev vi også…!
Hvorom alting er, så leveres de seneste udgaver af den hyle morsomme Harley-Davidson Livewire altså under modelnavnet LiveWire One, og inden længe løfter producenten sløret for endnu en eldrevet model.

Teaser-time
Som du nok har bemærket, så er langt de fleste motorcykelproducenter blevet helt vilde med at udsende teaser videoer under Corona pandemien, og det ser altså ud til, at være noget der fortsætter.
Herunder får du den seneste teaser fra LiveWire, og der er vist ingen tvivl om, hvilken model vi får at de om et par dage.

Vi har gennem de seneste år snust os frem til en hel del koncepter, tegninger, billeder, dokumenter og lignende fra Harley-Davidson/LiveWire, hvor vi blandt andet havde set ret meget frem til Streetfighteren Bronx.
En model vi så med egne øjne for få år siden på EICMA i Italien, men som senere forsvandt fra producentens hjemmeside.
Koncepttegninger af en Café Racer samt en Flat Tracker kom for første gang i offentlighedens hænder i 2019, men på denne front skete der heller ikke vildt meget… Ja, faktisk forsvandt Flat Trackeren pludselig også for en stund.

Det har altså virket lidt som om, at man i ledelsen hos Harley-Davidson har forsøgt at finde vej ud af en kombineret kluddermutter/gemmeleg, men nu er vi kommet så langt, at den elektriske Flat Tracker med al sandsynlighed præsenteres d. 10/5 under titlen The Next Victory Lap.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start