Første Bimota KB4 produceret - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Første Bimota KB4 produceret

Billede af den nye KB4 tilsyneladende delt ved en fejl
Steffen Olesen
01/07-2021 kl. 06:00

Den velorienterede motorcykelentusiast kender selvfølgelig allerede til Bimota KB4, og det gør vedkommende måske fordi nørden har læst vores artikler som Bimota KB4 afsløret og Bimota KB4 fotograferet på offentlig vej.
Det er ikke specielt meget voldsomt interessant nyt vi har hørt om KB4 i nogen tid, men det er der nu rådet bod på
Det er nemlig kun timer siden, at Bimota designeren Enrico Borghesan afslørede, at det første eksemplar af Bimota KB4 var rullet af samlebåndet.

Det viser sig, at der – formentlig ganske utilsigtet – tidligere på dagen var offentliggjort et par billeder af den nye Bimota KB4 på sociale medier.
Billederne blev selvfølgelig lynhurtigt opsnappet af motorcykelmedier verden over, og selvfølgelig også delt, inden opslaget med billederne forsvandt igen.
Men nu var katten altså ude af sækken, og efterfølgende oprettede Bimota opslaget på sociale medier du ser længere oppe i artiklen.
Et morsomt lille indslag der viser, at det går rigtig stærkt når de første billeder ved et uheld slipper ud til offentligheden.
Eller måske var det en smart tænkt teaser?

Vi ved allerede, at den nye Bimota KB4 er udstyret med motoren fra Kawasaki Z1000, og at den bliver et væsentligt billigere alternativ til Bimota Tesi H2.
Udover de spionbilleder og renderinger du finder i artiklerne der er linket til øverst, har det været lidt sløjt med billeder af nyheden.
Men det er der tilsyneladende rådet en smule bod på i går, da det første reelle billede af modellen eksploderede på internettet.
Og nu er det altså også bekræftet, at den første model er trillet af samlebåndet.

Bimota KB4

Vi ser frem til den officielle lancering af Bimota KB4, hvor vi garanteret også får langt flere og meget bedre og mere detaljerede billeder, præsenteres for modellens specifikationer, og forhåbentlig også får lidt video stillet til rådighed.
Og så vil vi egentlig også gerne have opklaret, hvad formålet er med de store luftindtag under forlygten.
Det følger vi naturligvis op på straks det er muligt.
Men nu har vi da i det mindste set det første billede af den nye Bimota KB4.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start