Bimota offentliggør teaserbilleder af deres nyeste model
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bimota KB4 af-sløret

Bimota offentliggør teaserbilleder af deres nyeste model
Steffen F. Olesen
20/05-2020 kl. 05:00

Til EICMA i Milano sidste år sprang Kawasaki bomben, og offentliggjorde at virksomheden havde købt 49,9% af italienske Bimota, og trak samtidig klædet af en fuldstændig vanvittig konstruktion ved navn Tesi H2.

Umiddelbart efter eventen kunne vi se, at samarbejdet tilsyneladende havde stået på i nogen tid, og at der var mere end én model på programmet. Bimota offentliggjorde nemlig nedenstående video på deres YouTuba kanal, som viser en rendering af modellen KB4.

Information omkring modellen var – og er stadig – meget sparsomme, men ud fra videoen og koncepttegninger af modellen, kunne vi først og fremmest se, at KB4 ikke ville benytte sig af navstyringen som Bimota er kendt for, og som også er at finde på Tesi H2. Det helt traditionelle styretøj er hængt op på en guldfarvet USD-forgaffel, som ifølge udenlandske medier, der har været i kontakt med producenten, angiveligt skulle være af mærket Öhlins, og elektronisk justerbar.

Under forgaflen finder vi et sæt radialt monteret monoblock bremsekalibre fra Brembo, som skal få hold på maskinen, når rækkefireren der er adopteret fra Kawasaki Z1000 skal have en pause.

Artiklen fortsætter under videoen

Det har indtil nu været uvist hvor tæt på konceptegningerne Bimota KB4 ville komme i sin endelige form, men internetsladder og en rødglødende rygtebørs har resulteret i, at Bimota for kort tid siden offentliggjorde slørede billeder af modellen på deres Facebook profil. En skøn lille teaser der trods sløringen afslører, at modellen visuelt bliver meget lig konceptet.

Hermed får vi bekræftet at der rent faktisk er en KB4 på programmet, og at det ikke bare er tom snak og flot udførte photoshop tegninger. Hvornår modellen står klar lyder der endnu intet om, og ud fra producentens tekst i Facebook opslaget som lyder – Så kører vi! Endnu ikke helt i fokus – antager vi, at det tidligst bliver sidst på året; formentlig med henblik på en afsløring ved EICMA; hvis det altså ikke bliver Corona-aflyst.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start