Bimota Tesi H2 lander hos fransk forhandler - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bimota Tesi H2 lander hos fransk forhandler

Byttemærke overflødigt
Steffen Olesen
24/12-2020 kl. 07:30

Så blev det endelig juleaften.
Dagen hvor der traditionel slæbes rundt på pakker i læssevis før finalen, hvor gavebånd og papir flyver om ørene, når julegaverne pakkes ud.
Det er for mange mennesker forløsningen efter en tid, hvor der forud for begivenheden er investeret både tid, penge og energi i, at købe og slæbe rundt på de nyindkøbte pakker.
Men de fleste af os synes velsagtens, at det er hele indsatsen værd, når man ser julelysene tændes i glade og taknemmelige modtageres øjne.

Byttemærke ikke nødvendigt
Men vi kender alle til tilfælde, hvor julegaven måske ikke er 100% optimal.
Heldigvis har den forudseende glade giver ofte sikret sig et byttemærke på julegaven, som forhåbentlig minimerer en eventuel skuffelse.
I Frankrig har man også slæbt rundt på pakker kort tid før jul, og vi tvivler på, at Kawasaki forhandleren i Cannes behøver at forsyne dem du ser i videoen nedenunder med byttemærke.
Det ville der i hvert fald ikke være nogen grund til, hvis vi fandt sådan en pakke under juletræet.

Bimota Tesi H2 rulles ud til forhandlere
Du har selvfølgelig allerede bemærket, at Bimota logoet præger trækasserne, og den skarpe iagttager har sandsynligvis allerede gættet indholdet.
Men vi kan da lige for en god ordens skyld bekræfte, at det vitterligt er den ukonventionelle vanvittigt lækre Bimota Tesi H2, som drives af Kawasaki’s kompressorbestykkede H2 motor.
Vi oplyste for nogle måneder siden om, at Bimota Tesi H2 var klar til levering, og at de første modeller ville blive distribueret til det europæiske marked fra den 1. oktober i år.
Nu får vi så et håndfast bevis på, at modellen rent faktisk er begyndt at lande hos udvalgte europæiske forhandlere.
Den franske Kawasaki forhandler modtog sine tildelte eksemplarer af den begrænsede produktion på 250. stk. lillejuleaften.
Så det er altså slet ikke umuligt, at den fedeste julegave til en heldig franskmand flås ned af hylden i sidste øjeblik.
Og vi tænker, at han lige som os ville være bedøvende ligeglad med, om pakken er forsynet med et byttemærke.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start