Finske Verge afslører nyt i morgen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Finske Verge afslører nyt i morgen

Hvor vidt det handler om implementering af ny teknologi, eller om det er en opdateret eller muligvis en helt ny model, finder vi ud af allerede i morgen.
CO
02/01-2023 kl. 21:52

Finske Verge Motorcycles der for nogle år siden gik under navnet RKM, nappede i 2021 en Red Dot Award, og informerede mod slutningen af sidste år, at Verge TS og en ny TS Pro langt om længe går i serieproduktion.
Efter et længere tilløb kan vi altså nu se frem mod at den elektriske motorcykel med navløst baghjul og den alternative levering af kræfterne til baghjulet spyttes ud til kunderne i større antal.

Med historikken in mente kommer det derfor som lidt af en overraskelse, at finnerne muligvis allerede er klar til at introducere en ny model.
Det er i hvert fald hvad vi umiddelbart gætter på, efter at være rendt på nedenstående få timer gamle Facebookopslag.

Om der med betegnelsen ULTRA er tale om implementering af relativt ny teknologi, som eksempelvis en ultrakondensator vi tidligere har set på Nawa Racer, om det er en variant over Verge TS og/eller Verge TS Pro, eller om det er en helt ny model, er der absolut ingen forlydender om.
Derfor er der frit slag på alle hylder for fantasifulde gætterier, men kun indtil i morgen.

For som det også fremgår af det ret friske Facebookopslag, giver Verge Motorcycles ikke det store varsel forud for afsløringen af hvad ULTRA står for.
3. Januar 2023 afslører finnerne altså som teksten på billedet beskriver, hvad vores nordiske naboer nu har gået og fundet på i de kolde vinternætters mulm og mørke.
Det glæder vi os også til at se.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start