Finske RMK E2 lover store nyheder lige om lidt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

RMK E2 lover store nyheder snart

E-motorcyklen fra Finland med motor i baghjulet
Steffen Olesen
12/10-2019 kl. 10:38

I februar måned kunne du her på MagaCin læse, at den finske motorcykelproducent RMK Vehicle Corporation afslørede en fungerende prototype af en elektrisk motorcykel med motoren placeret i baghjulet.


RMK E2 har motoren placeret i baghjulet

Moment på 320 Nm

Udseendet alene vil nok skille vandende, men man må sige at finnerne kører på den højeste klinge hvad innovation og en egen tilgang til tingene angår. Specifikationerne lød dengang på 68 hestekræfter, og et afsindigt moment på 320 Nm, til en motorcykel der vejer 200kg. Rækkevidden blev dengang lidt vagt oplyst til 2-300 kilometer, og topfarten til 160 km/t, men det mest interessante var nok om projektet efterfølgende ville udmunde i en serieproduceret model.

Vi har nemlig set SÅ mange nye håbefulde motorcykelproducenter lide en krank skæbne.

Det ser imidlertid ikke ud til at RMK Vehicle Corporation har tænkt sig at bukke under, og i August måned kunne du her på MagaCin i artiklen RMK E2 snart salgsklar læse, at producenten var begyndt at testkøre en model, der ikke afveg meget fra den første konceptmodel.

I august måned så vi de første billeder fra prøvekørslen af RMK E2 

STOR nyhed lige om hjørnet

Vi er bekendt med at RMK Vehicle Corporation har ansat yderligere personale, og det kunne sagtens være for at sætte yderligere skub i projektet, og det er der nok en årsag til.

For det sidst nye fra den finske motorcykelproducent, er at der er en STOR kommende nyhed lige om hjørnet.

Se producentens facebook opslag herunder

Vi kan kun gætte på om det er en snarligt forestående lancering af en serieproduceret RMK E2, om man har fået en økonomisk saltvandsindsprøjtning, indgået en samarbejdsaftale med en partner, eller noget helt fjerde.

Producenten “lækker” selv billeder

Baseret på billedet af den kosmetisk camouflerede testcykel, gætter vi på at producenten i umiddelbar fremtid præsenterer en fungerende produktionsklar model. Læg mærke til at billedet på sociale medier i denne ombæring IKKE er et grynet spionfoto skudt i Timbutku af en søvnig gedehyrde, men et billede i glimrende opløsning taget af producenten selv.

Vi kender kun få specs

Foreløbig kender vi som tidligere nævnt kun relativt få specifikationer. 69 hestekræfter, et moment på 320 Nm, en rækkevidde på 2-300 km, en akselafstand på 1600mm, og modellen skulle angiveligt kunne oplades til 80% på 2-3 timer efter de foreløbige oplysninger, hvor producenten senere vil oplyse om tid for opladning med fast-charge.

Får vi den at se til EICMA

Hvornår RMK Vehicle Corporation offentliggør den STORE nyhed er stadig uvist, men det ville da være ret cool, hvis producenten præsenterer en produktionsklar version ved årets store mc-messe EICMA i Milano – Italien i begyndelsen af næste måned.

Vi følger naturligvis op på sagen straks vi ved mere, så husk nu at kigge indenfor med jævne mellemrum.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start