Ducati Streetfighter i særlige klæder - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati Streetfighter i særlige klæder

Italienerne fremstiller specialudgave af deres naked bike i samarbejde med Supreme og du kan endda få en hjelm der passer til
Nicolaus Johansen
25/02-2024 kl. 05:13

Italienske Ducati har efterhånden smidt en del særlige udgaver af deres motorcykler på gaden.
Blandt andet to specialudgaver af Panigale V4, som blev revet væk, og vi har set særlige automobilorienterede udgaver fra fabrikken i Borgo Panigale, for eksempel Streetfighter V4 Lamborghini, som også hurtigt blev udsolgt.

Og netop Streetfighter V4 S lancerer Ducati nu i en ny udgave, i samarbejde med det amerikanske modemærke Supreme.
Brandet er alt andet end diskret, og ekstensiv brug af deres eget røde og hvide logo er en hjørnesten i deres design. Og man kan også dårligt påstå, at Ducati motorcykler falder i med tapetet, så med de briller på, giver samarbejdet meget god mening.

Et stort og voldsomt Supreme logo dominerer den særlige Streetfigther V4 S udgave, så du aldrig er i tvivl om hvilken motorcykel du sidder over skrævs på. Derudover er der strøet godt med mindre logoer, både Ducati’s og Supreme’s, ud over cyklen. Og som om det ikke var iøjnefaldende nok, har fælgene fået en omgang hvid lak, så du uden tvivl tænker tilbage på tidligere årtiers trend med hvide fælge.

Du er ikke i tvivl om, at det er en særlig udgave

Skal prikken sættes over i’et kan du også anskaffe dig en hjelm der matcher den opmærksomhedskrævende Ducati. Japanske Arai har nemlig en særlig udgave af deres Corsair-X på hylden, komplet i rød/hvid bemaling og et stort Supreme logo.

Arai hjelmen sætter prikken over i’et

Sidder du med krydsede fingre, og håber at den særlige Ducati Supreme Streetfighter V4 S er mere hidsig end standardudgaven, må vi desværre skuffe dig.

Motoren er den samme som du finder i den almindelige Ducati Streetfighter V4 S, men det er nok de færreste som vil føle en mangel på heste, da Desmosedici Stradale V4-motoren på 1.103 kubik leverer solide 208 ponyer ved kradsbørstige 13.000 o/min.

Når der skal kastes anker, er det italienske Brembo som står bag, med deres solide Stylema kalibre. Lækre Öhlins affjedringskomponenter pryder maskinen, og de kan naturligvis justeres i vildskab.

Maskinen er ligeledes søbet i samme elektronikpakke som standardmaskinen.
Du finder således alskens controls, som wheelie control, launch control, traction control og slide control; så på den led skulle det være muligt at udfolde sig selv og maskinens mange kræfter, uden at du kommer helt på afveje.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start