Samtlige Ducati Panigale V4 World Champion specialudgaver revet væk - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Samtlige Ducati Panigale V4 World Champion specialudgaver revet væk

Mange Ducati entusiaster gik endda så vidt, at de bestilte et eksemplar af hver model.
CO
25/12-2022 kl. 06:00

Er pulsen er røget i vejret på grund af spekulationer vedrørende, om der skulle bestilles en World Champion specialudgave af Ducati Panigale V4 S eller ej, så ryger den nok hurtigt ned i et normalt leje igen.
For samtlige eksemplarer af Ducati Panigale V4 Bagnaia 2022 World Champion Replica og Ducati Panigale V4 Bautista 2022 World Champion Replica er nemlig allerede afsat.

Det er ikke så forfærdeligt længe siden du kunne læse her på MagaCin, at Ducati lancerede to Ducati Panigale V4 racing replikaer i et begrænset oplag på hver 260 signerede eksemplarer i anledning af årets VM titler i både MotoGP og WSBK.
Dengang havde vi forventet at følge op på artiklen med priser og eventuelt link til en side, hvor ordren kunne placeres. Men det viser sig nu at være overflødigt.
For ordrebøgerne er allerede fyldte med bestillinger på samtlige eksemplarer af de eksklusive Ducati Panigale V4.

Mange købte én af hver
Ducati informerer i en rundsendt pressemeddelelse om, at motorcyklerne der blev præsenteret af Ducati’s CEO Claudio Domenicali sammen med racerkørerne Pecco Bagnaia og Álvaro Bautista (som personligt har signeret deres respektive replikaer) i forbindelse med Campioni in Piazza, viste sig som så stor en succes, at mange Ducatisti ønskede at berige deres samlinger med et eksemplar af hver model.
Reservationer på samtlige eksemplarer faldt i løbet af få timer, og endelig bekræftelse af salget for alle enheder faldt på plads i løbet af få dage.

Fart over feltet
Ducati’s racere har beviseligt været hurtige nok til at rende med VM titlerne i både WSBK og MotoGP i år.
Og man kan vel egentlig også godt sige, at der var mindst lige så meget fart over feltet med salget af de to specialudgaver.

Tillykke til Ducati med det lynhurtige salg, og stort tillykke til de kommende ejere.
Og sidst men ikke mindst tillykke til dem der dvælede lidt for længe ved tanken om at bestille et eksemplar, som nu har en bekymring mindre at slås med.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start