Ducati Streetfighter V4 Lamborghini udsolgt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini udsolgt

Den svinedyre eksklusive Streetfighter blev udsolgt på få timer.
CO
10/09-2022 kl. 07:30

Går du i tanker om eventuelt at bestille dit eget eksemplar af den eksklusive Ducati Streetfighter V4 Lamborghini, der blev afsløret fredag d. 2. September, så må vi desværre overbringe den rigtig dårlige nyhed, at du godt kan slå tanken ud af hovedet.

Modellen der er inspireret af Lamborghini Huracán STO og baseret på 2023 udgaven af Ducati Panigale V4 S, blev præsenteret som den første af i alt syv nyheder i Ducati World Première 2023, og den velorienterede MagaCin læser er allerede bekendt med, at modellen kun produceres i 630 eksemplarer + 63 stk.

Udsolgt i løbet af få timer
Eksklusivitet er ikke gratis, men uagtet en amerikansk pris på $68,000 eller en engelsk pris på £59.995,- (hvilket svarer til omkring en halv million danske kroner) måske ikke virkede afskrækkende på en dansk køber, så skulle man være seriøst hurtig på aftrækkeren for at sikre sig et eksemplar.
Vi skriver skulle, fordi Ducati i en rundsendt pressemeddelelse har informeret om, at samtlige 630 + 63 Ducati Streetfighter V4 Lamborghini blev udsolgt i løbet af få timer.

Yderligere Ducati nyt i næste uge
Om noget tilsvarende kunne ske for en af de kommende nyheder i Ducati World Première 2023, hvor føljetonens andet afsnit frigives torsdag i den kommende uge, kan man kun gisne om.
Men hvis det bliver tilfældet, så ved vi altså nu, at man åbenbart skal være forbandet hurtig for at sikre sig en plads i køen.

Ducati Diavel V4
Og når vi nu taler om kø, så kunne man også sagtens forestille sig, at der bliver kamp om pladserne i køen ved Ducati’s stand på efterårets store mc-messe EICMA i Italien.
For en af nyhederne vi introduceres for i Ducati World Première 2023 i løbet af de kommende måneder, kunne meget tænkeligt være en vildt spændende ny Ducati Diavel, der i følge friske spionfotos er udstyret med V4 motor.

Om det er den nye Ducati Diavel eller noget helt andet, der afsløres Torsdag. d. 15 September, det må vi vente nogle dage på at finde ud af.
Men hvis det er en eksklusiv specialmodel, så ved vi nu, at man åbenbart skal være særdeles hurtig på tasterne for at sikre sig et eksemplar.

Herunder listen for samtlige afsnit af Ducati World Première 2023.

2. September 2022: Ducati World Première – Episode 1 | The Unexpected
15. September 2022: Ducati World Première – Episode 2 | Ready for More?
29. September 2022: Ducati World Première – Episode 3 | Unlock Earth
7. October 2022: Ducati World Première – Episode 4 | This is Racing
20. October 2022: Ducati World Première – Episode 5 | Push Forward
28. October 2022: Ducati World Première – Episode 6 | Dare to be Bold
7. November 2022: Ducati World Première – Episode 7 | Next Gen Freedom

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start