Byg din egen Yamaha MT-10 SP - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Byg din egen Yamaha MT-10 SP

Inden længe frigives det seneste resultat af fantastisk samarbejde mellem den danske klods-gigant og motorcykelindustrien.
Steffen F. Olesen
12/07-2023 kl. 07:34


Gennem nogle år har LEGO indgået samarbejde med en stribe motorcykelproducenter, som eksempelvis Harley-Davidson, hvoraf der blev udviklet et stykke legetøj til drengerøve, Ducati, hvor menigmand pludselig fik råd til en Panigale V4R, BMW, hvilket resulterede i den perfekte julegave i form af en klodset M1000RR i 1.920 dele, og Vespa i et nostalgisk øjeblik med et byggesæt inspireret af den klassiske model fra 1960’erne.
Og nu er turen kommet til Yamaha, hvor det fra den 1. august vil være muligt at købe en Yamaha MT-10 SP.


På LEGOs hjemmeside beskrives byggesættet som en hyldest til den mest kraftfulde Yamaha i kategorien Hypernaked, hvor den simple styling især fremhæver CP-4 motoren, hvilket vel også er en af de mest spændende dele når man leger med LEGO Technic.

Men det er ikke blot motoren og dens fire cylindre, som kan få enhver voksen motorcyklist til at blive barnligt begejstret. For dykker man lidt dybere ned i beskrivelsen står det beskrevet, at modellen her også har en fungerende 3-trins gearkasse med både tromle og skiftegaffel samt kædetræk og bevægelig affjedring, ligesom styretøj og støtteben naturligvis også kan benyttes under fri leg.

På LEGOs hjemmeside står der godt nok også, at sættet indgår i en samling af byggesæt til voksne; men på baggrund af at der kun er kvælningsfare for 0-3 årige vurder skribenten her, at ungerne velsagtens kan indgå i en beskeden indoktrinerings-session eller to sammen med mor og far.

Tålmodigheden skal dog findes frem på mere end en måde. For som nævnt indledningsvis frigives sættet først den 1. august, og når det lander hjemme på sofabordet skal du finde vej gennem 1.478 klodser.
Men det er uden tvivl et uundværligt stykke til samlingen for de, som allerede har de fire ovennævnte modeller.

Du kan finde sættet, som koster 1.800 danske kroner, på LEGOs hjemmeside via linket her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start