Her er en Ducati Panigale V4 R du har råd til
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En Panigale V4 R du har råd til

I samarbejde med Ducati lancerer LEGO en nedskaleret udgave af Panigale V4 R
Mikkel Skotte Sølvkjær
22/04-2020 kl. 05:00

LEGO Gruppen og Ducati Motor Holding har for nylig udarbejdet en dybt seriøs samarbejdsaftale, og som med alle store partnerskaber, skal det selvfølgelig også ende i et dybt seriøst resultat. Særligt set med lidt barnlige øjne i dette tilfælde, og her er kontrakten kulmineret med præsentationen af LEGO Technic Ducati Panigale V4 R – den første serieproducerede Ducati i et velkendt klods-samlesæt.

Artiklen fortsætter under billedet

Ligheden er slående – læg mærke til de små lego winglets

Rødder i racing

Fremstillingen af modellen har taget udgangspunkt i respekt for værdierne fra Bologna, og udtrykker med Ducati’s egne ord ”Style, Sophistication and Performance” – præcis som den ægte vare. 

Virkelighedens Panigale V4 R er den hidtil skrappeste og mest kraftfulde Ducati til dato, og med en ydelse på 234 hk, når der er monteret fuld Akrapovic udstødning, er den skabt til formålet om at dominere World Superbike mesterskabet, og nu skal modellen altså foreviges i plastik.

De kantede detaljer

Byggesættet af den potente racer består af 646 klodser, og kassen angiver en aldersgrænse på 10 år og opefter – det er altså både for samlere, entusiaster og barnlige drengerøve.

Den samlede V4 R måler 32cm i længden, 16cm i højden og 8cm i bredden. Alle elementer er lavet så realistisk som muligt, og det er første gang at en LEGO motorcykel inkluderer en gearkasse, der kan skifte klinge samt simulere forskellige hastigheder.

Artiklen fortsætter under billedet

Der meldes intet om baglæns roterende krumtap

Et højt detalje niveau er generelt kendetegnet for LEGO Panigale V4 R. Dele som bl.a. bremseskiver, sidestøttefod, udstødning og endda instrumentering samt vindskærm er lavet tæt op ad den oprindelige version af motorcyklen. Med virkelighedstro styring og affjedring, og i særdeleshed den knaldrøde farve, kan sættet få enhver Ducati-fan til at trække på smilebåndet.

Tidligere modeller

Det er ikke første gang, at LEGO laver fede motorcykler om til små underholdende gør-det-selv projekter for infantile benzinfanatikere. Både BMW R 1200 GS og Harley-Davidson FAT BOY har været gennem klodsmøllen i Billund, og samtlige modeller passer glimrende på et drengeværelse eller på arbejdsstationens skrivebord.

Her på redaktionen bliver man ikke drillet, hvis LEGO står på ønskelisten.

Er du helt vild efter at eje en Ducati Panigale V4 R, men føler at det er lidt for meget at bede bankmanden om små 680.000 dkk til 'the real deal', så kan du jo glæde dig over, at den lille model kommer til at koste i omegnen af 480 kroner.

Modellen rammer Ducati- og legetøjsforhandlere d. 1 august. 2020.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start