Legetøj for drengerøve - Virkelighedstro Lego-Harley
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Legetøj for drengerøve

1.023 dele med mange features
Steffen F. Olesen
11/07-2019 kl. 07:00

Udviklet i samarbejde med Harley-Davidson, har LEGO udviklet en miniature model af Harley-Davidson’s Fat Boy. Byggesættet indeholder hele 1.023 små dele, som alle er designet på en sådan måde, at den minder mere om en full-size Fat Bob end et typisk stykke legetøj som vi kender det.

Den færdige model er 20 centimeter høj, 18 centimeter bred og 33 centimeter lang, og indeholder flere bevægelige dele. Hvis man for eksempel giver baghjulet et smølfespark, vil Milwaukee-Eight motoren med bevægelige stempler og dual-udstødning komme til live. Og som vi kender det fra så mange andre legetøjsmotorcykler, kan styretøjet også aktiveres med et let lillefingertryk. Ydermere er der features som foldbart støtteben, og bevægelig gear- og bremsepedal. Og føler man sig rigtig frisk, kan gashåndtaget faktisk også vrides.

Finishen består af en autentisk mørk rød og sort ”lakering”, med Harley-Davidson’s logo på begge sider af den dråbeformede tank.

“At bringe denne Harley-Davidson motorcykel til live i LEGO-klodser har været utroligt spændende,” fortæller Mike Psiaki, Design Master hos LEGO Group. “Modellen opfanger virkelig det unikke design, den avancerede teknik og de mange detaljer på denne ikoniske motorcykel, og det vil blive fantastisk at bygge den. Det må blive et samlerobjekt for Harley-Davidson entusiaster og LEGO-fans i alle aldre.”

“Det har været utroligt spændende for Harley-Davidson at samarbejde med LEGO Group – også et brand der har fokus på kreativitet og udtryk,” siger Heather Malenshek, Chief Marketing Officer hos Harley-Davidson. “Ikke alene vil vi gerne have, at kunderne bliver inspireret af slutresultatet – vi vil også have, at de nyder selve byggeprocessen.”

“Ægtheden i et Harley-Davidson design kommer gennem hårdt arbejde med alle detaljer fra start til slut.” fortæller Brad Richards, Vice President for Styling & Design, Harley-Davidson. “Vi er omkring hver en møtrik og bolt på cyklen, alle overflader og alle små detaljer. I samarbejdet med LEGO-teamet omkring dette projekt fik vi mulighed for at lægge lige så mange kræfter i detaljerne og samtidig mulighed for at hylde et brand, der inspirerede fantasien og kreativiteten hos mange af os i Harley-Davidson i en ung alder, inklusive mig selv. “

For at fejre lanceringen har LEGO Master Builders konstrueret en full-size model af motorcyklen, komplet med sølvbelagte dele, Wi-Fi animationskontrol, lyd- og lyseffekter, så den ligner en ægte Harley-Davidson Fat Boy, med 6.000 specialfremstillede LEGO-elementer. Det tog 865 timer at bygge den ekstraordinære model, der er lavet af 69.569 dele, og som vil blive vist i udvalgte LEGO-butikker samt til udvalgte Harley-Davidson arrangementer.

LEGO Creator Expert Harley-Davidson Fat Boy modellen vil eksklusivt for LEGO VIP-medlemmer kunne købes i LEGO butikker fra den 17. juli 2019, mens vi dødelige må væbne os med tålmodighed til den 1. august 2019.

Nok er det legetøj, men fed ser den ud!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start